Ayseninannesi tbmn çok şükür suyunun rengi önemli demişti bana Dr Sancilarini takip et hayirlisi olsun ins
Btm571 tbmn suyunuz nasıl geldi acaba nasıl hissediyorsunuz gelince benimde az kalmis acilmamda var ama.suyun gelmesini bekkiyorum
haziranin25i tbmn bir nefeste doğurmak nasip olsun kuzum 🤲🏼 16 gün sonra da inşallah bana nasip olur 😍
Ayseninannesi tbmn sancı da varsa tamam bu iş gezinmeyle dusla acilmanda ilerlerse gider pıt dogurur gelirsin ins 🤗 sonrada ben
tbmn Ayseninannesi Ayyy inşallah çok bekledim hayırlısıyla normal doğum yaparım düzenli sancım ve açılmam olursa 🥰😄
tbmn Btm571 Uyuyordum bugün ve dün gece sancılarım vardı daha öncesinde olmamıştı hiç sancım ilk defa oldu uyurken içimde su dolu balonun pıt diye patladığını hissettim o an anladım ki suyu geliyor diye duşa gittim hızlıca 🙈
Ayseguldt haziranin25i şunu ne güzel yazmışsınız bir nefeste diye bir avaz diyenlere delleniyorum korkum yoksa bile korkutuyo o laf rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin ♥️
tbmn Btm571 İnşallah öyle bir durum olsa hissedersiniz değişik bir duygu 🙈 sancılarımı takip ediyorum biraz artsın öyle gidiyim diyorum hastaneye yakın sayılır hastane suni sancı almak istemiyorum 🙈
Btm571 tbmn rabbim sizinle olsun inşallah tek avazda pıt diye dogurursunuz kucaginiza alırsınız inşallah😍🤲😌
tbmn Btm571 Amin inşallah şimdi hasteneye geldim sancılarım var açılmam olmuş inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğum yaparım 🤲🏻 Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻
haziranin25i Ayseguldt Amin inşallah kuzum. Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin ben hep hayırlısını diledim benim ve kızım için hayırlısı ise normal doğum olsun 🤗 Dünyaya gelme şeklini kızıma bıraktım bakalım nasıl gelmek isteyecek 🌺💜
Ayseguldt haziranin25i bende prenses bekliyorum şimdilik normal olacak gibi tabi son an bise olmazsa allah yardımcımız olsun ♥️