Saziyersin 15 dk dır alt karın tqrafinda bole agri sancı gibi rahatsiz edici bir durum var 11. Haftqnin içerisindeyim normal mi bole olmasi tesekur ederim
Ozzgeee Saziyersin benim de sağ tarafımda oluyor alt karında. Doktora sorduğumda normal demişti. Bebek büyüyor rahim büyüyor hiçbir şey hissetmemen saçma olurdu dedi😅
Saziyersin Esraa11 o tarafa ole baskı cok yok ama bole göbek altının asagi tarafi bole sancı agri gibi ama rahatsiz ediyor unutmayacak tarzda adet zamanında ki gibi doğru kelimeyi bulamadım kusura bakmayın
Saziyersin Ozzgeee ilk zamanlar kasık ağrısı olmusti qma bu iki haftadır bole sancılı olmadi oyuzden panik yaptım sanırım eşim görevde olmasa idi acile giderdim baya takıntılıyım oyuzden sizlerle paylastim
Ozzgeee Saziyersin bende 11+6 yım benimde son zamanlarımda ağrı yoktu. Akut vajinit yüzünden bir ilaca başladım o mu yaptı ki diye evham yaptım ama muhtemelen rahim büyüdüğü için arada böyle oluyor
Saziyersin Ozzgeee umarım öyledir kotu bir şey olmasinda rabbimin izni ile hep bole bir korku malesef