Anelia Östrojen hormonunun fazla salgılanması genital bölgede , koltuk altı dudak çevresi, göğüs ucu vb. Yerlerde kararmalara sebep olabiliyor. Doğumdan sonra hormonlar normale dönünce lekeler ve kararmalar geçiyor metak etmeyin.
SemaKse dilek1 sizce et beni olabilir mi bazıları açık bazıları koyu kahverengi ama insan görünce ister istemez korkuyor 😢
dilek1 SemaKse bende ilk görünce korktum 😞 ama canını sıkma sen kötü birşey yoktur inşallah doktoruna bi sor sende geçer inşallah
SemaKse dilek1 inşallah kontrolüm 13ünde sorcam bende beni dermatolojiye yönlendireceğini tahmin ediyorum
dilek1 Nurerdgn inşallah gerçekten ne garip herkesin farklı yerlerinde çıkmış 🤷🏻♀️ sen doktoruna danıştın mı canım ?
Nurerdgn dilek1 yok canik danışmadım hic ama herkes dogumdan sonra gececegini soyluyo insaallah gecer ya 😩❤
dilek1 SemaKse Canım gittim bugün doktora mantarmış 🤷🏻♀️ Medikal şampuan bide deri sprayi verdi olabiliyormuş böyle şeyler. Sende mutlaka göster doktoruna 🙏🏻
EceAydn Bazen önlem alınmazsa Doğumdan sonra geçmiyor malesef. Annemin yüzünde hala kahverengi lekeler var. Ben önlem olarak krem kullanıyorum sabahları evden çıkmadan güneş kremini sürüyorum. Makyaj yapmıyorum. Akşamları yatmadan lekeler için özel nemlendiriciler var eczanelerden alabilirsiniz. Doktor bana bunları tavsiye etmişti 🙂
dilek1 Nurerdgn bugün ben gittim şampuan ve spray verdi leke olan yerlere sürücem mantarmış 😲🙁 inşallah geçer sende danış doktoruna bence 🙏🏻
dilek1 ZeynepKara canım sen şampuanı nasıl kullanıyodun ? Banada yazdı bugün doktorum ketoral medikal şampuan
ZeynepKara dilek1 evet benimkide ketoraldi her duşa girdiğimde saçımı yıkadıktan sonra elime döküyodum az miktarda leke olan yere sürüyodum zaten suda köpürüyo aynı şampuan gibi sonra bi 3 5 dk bekliyodum o arada lifimi sabunluyodum falan sonra yıkıyodum yani ben her duşta yapıyodum illa hergün yapmak zorunda değilsin 5. Yıkamamda geçti tamamen zaten ilk yıkamadan sonra saatler geçince gözle görülür farkla rengi açılıyo farkediceksin