midekoruyucu minisinannesiiii valla beni de atabilirler arada adminlere laf atıyorum etiketlemeden tabi 😂😂😂
minisinannesiiii hanibazen birazdan biri çıkar yok ilhamur tohumu çıkıyo diye dalga geciyosunuz belki bilmiyodur der Allah yarabbim 😀
hanibazen minisinannesiiii evet bi de öyle duyar kasanlar var 😅 ilk gebeliğidir belki ne biliyosunuzcular bizim 72. Gebelik sanki 😅
minisinannesiiii midekoruyucu dolapta süs bebeği olarak büyümüşler sanki hic saka yapılmamış bizde happy momun tarzanlari 😁😁
minisinannesiiii hanibazen 72tane doğuracam görcek onlar herkesi bilgilendircem mandilana çekirdeği de yiycem ıhlamur da içicem boxer de yirticam deneyimlerimi anlatıcam herkese herkes bilgilenecek cok sinirlendim
midekoruyucu minisinannesiiii 😂 valla bazen kendimi öyle hissediyorum ben de 😂 herkes o kadar ciddi ki, diyorum bunlar hayattan nasıl tat alıyo acaba
minisinannesiiii midekoruyucu vallaha kocası birine tatlı davul demis ona ağlıyomus la kocam bana göbek adam diye geziyo öleyim mi 😀
midekoruyucu minisinannesiiii 😂 kahkaha attım kız 😂 hepsini anlat bize, bi de bi başlık aç böyle oku oku bitmeyen türden uuupp uzuun 😂
minisinannesiiii midekoruyucu millet kaynana postu açıyo oku oku bitiremiyom hizmet ediyomus da kaynanam bizi bıçakla kovuyo bisey diyozmu 😁
minisinannesiiii midekoruyucu benimki yanında zeliş diye birine çağırıyo pubg de 2ye kadar savaş dinliyom kanka olduk nerdeyse 😀