202102 Ayse-2 ben 8. Ayıma kadar sadece tatlı badem yapı kullandım 8. Aydan sonra ise lierac çatlak kremi alıp ikisini bir kullanıyorum. 37+4 üm bi tane çatlağım yok.
Me2ek Tugba_0 bende hep hindistan cevizi yagi kullanıyorum. 39 haftadayim 4 hafta önceden çatlakları oldu. O zamana kadar yokdu. Bu aslında vücut derisi meselesi. Eyer annenizde çatlak yoksa sizdende olmaz.)
Beyziikoo Gly77 Bende öyle düşündüm göbektense bacak daha iyidir diye ama inşaAllah daha fazla çatlamaz🙈🙈 Onlar için bir şey kullandınız mı arkadaşım Bio Oil iyi geliyor demişti çatlamış haline 🙄
Gly77 Beyziikoo hayır ozamanlar bukadar bilinçli değildik malesef bişi kullanmadım. Ama işk görüntüsü mor olan catlaklar ilerlwyen amnlarda beyaz oluyor sonra ten rengine karışıyor belli bile olmuyor inşallah derin çatlakların olmaz cnm
Ozlm111 Ayse-2 bende yağ karışımı yaptım sabah akşam sürüyorum birde duştan sonra bebe yağı kullanıyorum 22 haftalık olduk hala yok şükür inşallah oluşmaz 🌸🌸
Berilsu senell bende yeni basladim yumos yumos bir his birakiyo tende 😍 bende.trendyoldan aldim bi unlunun.reklaminda.gormustum
Berilsu senell bende yeni basladim yumos yumos bir his birakiyo tende 😍 bende.trendyoldan aldim bi unlunun.reklaminda.gormustum
senell Berilsu kokusu da çok güzel 😊 Kıyafete leke çıkmıyor. İnşallah hiç çatlamazsak dünyanın en iyi çatlak kremi ilan edebiliriz 😅
tubatrkmnn Babycurly Anladım 😊 ben bir zararını görmedim şuanda 22. Haftadayım. Göbeğim farkedilecek derecede büyüdü ama hiç çatlağım yok neredeyse. Düzenli olarak bu yağı kullanıyorum. Tabi herkes için belki faydalı olmayabilir haklısınız.
Melek-16 Ayse-2 Ayse-2 saf zeytinyağı sürüyorum her gece . 19 haftalığım. Biraz da genetik karın çatlağı. Ailemde kimsede yok bende de olmaz inşallah🙏🏻
Gizembuluttt Ayse-2 Ayse-2 öncelikle bol su içiyorum. Mustela çatlak yağını almış olsam da şimdilik hindistan cevizi yağı ve çoğunlukla bebe yağı kullanıyorum. Hanımlar göbek bölgesi tüylenmesi hamilelikten ileri gelen bir şey. Yağlarla alakası yok. Bende de küçük küçük tüyler oldu ama bu yağlar dışında hiçbir şey kullanmadım ama tüy oluştu onlar bebek doğduktan sonra dökülüyormuş. Canınızı sıkmayın. Ben kendi adıma kontrollü kilo almaya çalışıyorum kontrollü almayınca da çok çatlama oluyormuş. İçten de nemlendirmek adına su içmeliyiz bol bol. ❤️ Herkes sağlıkla kavuşsun inşallah.🤗🌸
Gizembuluttt Hanımlar bebe yağını ya da kullandığınız yağları sürdükten sonra bir süre bekliyor musunuz yoksa hemen giyiniyor musunuz ? Cildim emmeden kıyafetlerim mi emiyordur diye tereddütteyim. 18+1 den sevgiler iyi ki varsınız happy mom anneleri❤️❤️❤️❤️
haziranin25i didem1234 canım ben 12.haftadan beri sürüyorum şuan 38 haftaligim herhangi bir tetikleme olmadi. Göğüs ucunu sıkmıyorum etmiyorum altı üstü krem sürüyorsun. Daha benden süt bile gelmedi 🤭
Gizembuluttt 1ipek- bebe yağını sürdükten sonra bir süre çıplak bekliyor musunuz yoksa giyiniyor musunuz ben çok bekleyemiyorum emmesini 😢 ama yeterince emdi mi cildim diye düşünmeden edemiyorum. 😢
Gizembuluttt EceEgemen sürdükten sonra bekliyor musunuz acaba? Ben kıyafetlerimi giyiyorum ama tereddüt ediyorum yeterince cildim emdi mi diye:((
Kediannesi123 Ayse-2 https://ty.gl/jaufj89 içeriği çok temiz doğal bir ütün normalde fiyatı baya yüksek şuan indirimde
bendeonudiyorum Sunaakkusss 35.haftamdayim, ben de ogrendigim ilk gunden beri sadece her duştan sonra bio-oil sürdüm karnima, goguslerime, popoma, bacak arkalarima.. şimdilik Allaha sükür bir sey yok ama bakalim böyle bitiririz 👀♥️