Dicles87 Ayse-2 ben de bebe yağı kullanıyorum, diğer doğal yağlar kuruyunca kötü kokuyor beni rahatsız etti. çareyi bebe yağında buldum 21. Haftadayım henüz çatlak yok 🙏🏻
Dukuko Ayse-2 lierac, bio oil, organik hindistan cevizi yağı, bepanthol nemlendirici dönüşümlü olarak, daha doğrusu elime hangisi denk gelirse duş sonrası kullanıyorum ama işin sırrı cildi nemli tutmak ve cilt yapınızla ilgili bence. Hiç çatlağım yok.
Hilal70 Ayse-2 ben zeytinyağı kullanıyorum pehlivan gibi geziyorum 😂27.haftadayım suan için bir çatlama yok inşallah olmaz 🙏
Osim KaderSn bende kullaniyorum 20 . Haftam ve catlamadim ilk hamileligimde o kadar urun kullandim ama hic biri etki etmemisti 👍🏻💕
Miniminiminnak Ayse-2 ben her duş sonrası zeytin yağı sürüyorum 36. Hafta oldu çok şükür hiçbir şey yok canım 🙏🏻🤗
Babycurly Ayseege6156 instagramda mühendisinoğlu nu takip edin. Bu yağın içeriği çok kötü. Dün almıştım ben de siparişi iptal ettim okuduktan sonra. Kullanıp kullanmamak size kalmış ama Trendyol yorumlarına bakmayın
Sibelezgi Ayseege6156 Sen1meleksin bende 28 oldum.henuz catlamadim.ayni safa kremi badem yagi ve hindistan cevizi yagi gunde 2 kere kullanmaya calisiyorum.zaten 6 kilo aldim ins catlamayiz son aylarda catliyormus ama.genetik bence
tubatrkmnn Ayse-2 Bio-oil kullanıyorum aşşşırı iyi 20+1 deyim hala çatlağım yok. Umarım da olmaz ayrıca bazen de Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Ama düzenli günde 2 kere, cildi hep nemli tutmak gerekiyor 😊
ozlemprlk16 Ayse-2 ben duş sonrası bebeyaği kullanıyorum aradada bebek vazelini kullanıyorum 27 haftalık oldum henüz çatlama olmadı ilerledikce bakalım artık
ironbaby Gzdsrm belki tüylendirdiği için önermemiştir. Hücre yenileyici ve leke giderici özelliğinden dolayı yüzümde kullanmak istemiştim bekarken, tüylenme yapar diye uyarı almıştım. Bi de hamilelikte zaten kimilerinde tüylenme artışı olurmuş, tetiklemesin diye söylemiş olabilir doktor
Gzdsrm ironbaby olabilir canim ama bende hic tuylenme yapmadi gobek deligimin etrafinda var 5-6 tane uzun uzun baskada aman aman uzadilar diyemem
Merveaydinnil Kbra23 ben hergun yatmadan once 2 gunde bir dustan sonra kullaniyorum.Hindistan cevizi yaginin olusmis catlaklara pek faydasi olacagini zannetmem ama yenilerinin olusmasini engeller.
Fbeng Ayse-2 ben kakao yağı ve zeytinyağını karıştırıp kullandım. Bir kaç güne doğum yapmayı bekliyorum ve çatlağım yok 🤷♀️ Çatlak kremleri çok pahalı ve çok küçük oldukları için doktorum tavsiye etmişti bu yöntemi sağolsun