WmonallissA Yaşayan var mı kızlar, bıgün bir kaç kez olunca tedirgin oldum. Karnım taş gibi oluyor bir kaç saniye sonra eski haline dönüyor,yarın bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum, çok kötü bir his gerçekten🥺
Buketkucuk WmonallissA benimde bazen taş gibi oluyor ama yalancı sancı mı oluyormuş o 23+4 haftalığız
busratunk2 WmonallissA bende 26. Haftada sertleşme yani Kasılma oluyordu doktoruma gözüktüm 100 mg progestan verdi ve iyi geldi sertleşmelerim yok artık. Sende doktoruna danışmalısın bu konuyu
Ikizdeniz WmonallissA onceki hamileligimde olmustu canm nerdeyse iki ay falan cektim bu setlesmeleri doktorum erken dogum belirtisi olabilir dedi ama ilac falan da vermedi sonuc 32 haftada dogum oldu surwkli olursa bi doktora git derim canm
WmonallissA Seydabadecakil evet aynen öyle oluyor, peki bir günde bir kaç oluyor mu acaba yoksa bir defa mı oluyor, bıgün tedirgin oldum çok
sukran97 Seydabadecakil kasılma denen şey karnın sadece bir tarafımı taş gibi oluyor yoksa hepsi mi benim mesela karnım taş gibi oluyor ama nerdeyse bütün gün öyle dolanıyorum yatınca yumuşak oluyo ayağa kalktığımda sertleşiyor gaz mı acaba diyorum bende bide karnımın içi iğne batar gibi oluyo belim falan 25 haftalık bu arada bir türlü ayırt edemiyorum
WmonallissA sukran97 ya bende anlamadım işte bazen daha fazla oluyor bazen olmuyor, neyle alakalı çözemedim gerçekten 🤔☺️
2Mucizelerim- Aynı durumu bugün doktoruma ben sordum kızlar 24 haftalk gebeyim.Eger süreli olup gecmiyosa doktora görünmekte fayda var ama 2 saatte bir kısa süreli olup geçiyorsa bu normalmiş.Bu bebek toplanmasiymis.
WmonallissA 2Mucizelerim- bebek toplanması mıymış, ama kötü bir his oluyor gerçekten, o gerginliği hissetmek hiç hoş olmuyor ama başka kötü bir şey olmasında, insan tedirgin oluyor gerçekten😇
baby0615 Evet yaşamıştım. Kasık ağrısı ve aşağıya baskı hissi varsa mutlaka gel demişti doktorum. Gittiğimde nstye bağladı ve kasılmalar çıktı. İlerde erken doğum riski dedi. Progestan, magnezyum ve 3 sefer de iğne oldum. Çok şükür geçti. Dinlenip yatmanız gerekiyor. Zaten ayakta durdukça kendini hatırlatıyor ağrılar.
WmonallissA baby0615 aslında ağrı olmuyor ama böyle bir gerginlik hissi oluyor bir kaç saniye, hamilelikte bütün olağanüstü şeyler insanı çok tedirgin ediyor, inşallah sağlıkla ve zamanında gelir kuzucuklar 🙏🏻
MervErdo Aklıma 26. Haftamda yaşadığım tedirginlik geldi sabahtan başladı da ertesi güne kadar karnımda bebek toplandı durdu kasıklarıma vurdu resmen korktum doktora gittim bu haftalarda normal dedi eğer bebek toplanmayı borakınca hareket ediyosa sıkıntı yok dedi ama hem toplanıp hem hiç hareketini hissetmezsen bekleme gel dedi
WmonallissA MervErdo Allahtan o toplanmadan sonra hareket ediyor, o zaman daha dikkatli takip edeceğiz minikleri 🥰
2Mucizelerim- WmonallissA Valla dün doktorum öyle söyledi sürekli olursa skntiyms ama yinede insan korkuyo işte ben hergun korkacak bişey buluyorum zaten🤗 Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah 🤲
WmonallissA busratunk2 çok iyi olmuş o zaman, bende istiyeyim, bugün doktora gidecektim çok kar olunca vazgeçtim, pazartesi gidince sorayım, istiyeyim bende ☺️