Oktay Kızlar 39 haftaya girdim oglusum hala gelmedi bende artık çok yoruluyorum beklemektende sıkıldım çok 🙁 yarın kontrolümüz var , sancım var ama gel gitli hep 😔
momalice Oktay benim de yarın kontrolüm var 39+4 üm iftardan beri bi bel ağrısı var ama yine gelmez kezin bu oğlanlar çok inat bence
Ruveydakilic25 Oktay bende 39+6 oldum cuma günü kontrolüm var ama benim kızın gelmeye niyeti yok 4 gün oldu nişanım geleli ama bebiş gelmiyor
Oktay momalice evet oğlanlar keci mi oluyor acaba , 9 ay geçti gitti hizlica son zamanlar geçmek bilmiyor valla , son dönem beklemek sıkıcı
GizemD Benimki de çok nazlı çıktı kızlar, yeni gün itibariyle 39+6 olduk. Daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum...
newra MerveAkta alakası yok kuzum ilk dogumlarda oluyormuş böyle benimki kiz yarın 40 hafta olcak tik yok😂😂
momalice Gece boyunca belime ve kasığıma kramplar girdi dayanamadım bi sıcak duş aldım sonra uyumuşum. Yine gol değil 😂😂
momalice Mccg neresi komik değil ya her şeyi belirti sanıp hazırlanıyorum😂😂 gülünüz efenim sorun yok sabırsızlık insanı delirtiyor napalım☺
Mccg momalice valla ya öyle oluyor hep tam geliyo gibi oluyor sonra hadi bekle dur 🙂 gerçi benim daha var 🙂
Oktay Uygun doktor kontrolüm vardı kızlar , doktor pazar günü tekrar gel dedi , pazar günüde doğmazsa önümüzdeki hafta suni sancı vereceklermiş 🙁
momalice Oktay 3,5 kiloymuş tahminen . Her şeyi normal bekleyeceksin dedi sancılar sıklaştıgında geleceksin suyun gelirse hemen geleceksin dedi. Doğum olmazsa haftaya tekrar gel dedi 😌
Hivda Ben de 39 +4 gelditler bendede var bazen igne batmasi gibi agrilar belde sicaklar dua edin cuma gunu dogum olsun esim cuma gelicek ogune denk gelsin hayirlisyla saglikla