LarisaAlbayrak Arkadaşlar ben ilk doğumu yurt dışında yapmıştım (normal doğum)doktorumun haberi var , şimdi ikinci doğum yapacağım bu sefer burda Türkiye ‘de, sorum şu 2.doğumda çatı muayenesi yapılıyor mu ? Bilen varsa yazabilir misiniz lütfen 🙏
LarisaAlbayrak Asyadone benim ilk oğlum 15 yaşında , o zaman korkmamıştım ama bu sefer biraz korkuyorum 🥺 hem pandemi filan var ya
Eylul2018 Yapılıyor çünkü benim ikinci doğumum olacak ve doktor bi tarih verdi eğer o tarihe kadar bebek doğmazsa alttan bakacağım dedi
LarisaAlbayrak Eylul2018 doğmazsa bakacak demekki , 🤔 iyi iyi , ben yarın kontrole gideceğim soracağım , geçen hafta soracaktım unuttum , oraya gidince herşeyi unutuyorum 🤪
Asyadone LarisaAlbayrak ben çok korkuyorum busefer 😢pense gibi demir bişey sokuyorlar ismini bilmiyorum çok acıtıyor acısı kalçaya vuruyor
LarisaAlbayrak Asyadone bugün nişanım geldi alttan muayene yapmak zorunda kaldılar , korkacak bişey yok sadece parmakla baktı biraz ıyyykkkk çirkin bir duygu ama dayanılmıycak gibi değil
Asyadone LarisaAlbayrak ondan korkmuyorum ki zaten spekulum diye birşeyle bakıyorlar ya ondan çok korkuyorum
Asyadone Myssr demirleride var🙄bana demir olanından takmislarid kızımda😁pilastik olanlar tek kullanımlık demiş olanlarda ısıda felan yıkanıp başka hastalarda tekrar kullanıyorlarmis😒
Myssr Asyadone plastik taktilar hep.bana cope atti hemen. Ne kdr zaman onceydi? Simdi demiri dezenfekte etmekle.ugrasmazlar heralde. Plastik daha iyi yaa hijyen sıkıntı bence