Ebru2403 hayatsevincim benimkide 2 hafta önde dedi ama doktor bi sorun değil bu dedi genetik olabilir dedi bende hiç kafası büyük olan yok dedim bisey demedi sorun olmuyor yani canım
Eylul58 hayatsevincim Bana da 2 hafta önde kafası dedi ama tekrar normal haftasını yakalayabilir, bize de genetik olabiliyor normal dedi esimle cok küçük kafalara sahip degiliz minyon olmadigimizdan mesela o şekilde yani abartı bir büyüklük sozkonusu değil
Mrvgl hayatsevincim Benimde kafa yani bpd 8 9 gün ileri. Karın çevresi vs de 3 4 gün ileriyi hep. Bugün kontrol vardı biraz iri bir bebek olcak galiba dedi Dr kilosuna vs de bakıp. Beni korkutan normal.doguma engel olacak kadar büyür mü acava. Yoksa iri olamsi güzel kilolu yani
hayatsevincim Ebru2403 aynen bende öyle dedim kafası büyük olan yok diye. Aklıma takılan büyüklükten kastı ne gövdeye göre anormal bir büyüklük mü ki
Ebru2403 hayatsevincim yok canım bir hastalığı olsaydı söylerdi doktorun ben sordum 2 hafta önde olması dedim bi sorunlu dedim yok dedi bi sorun değil dedi
Yamanlardan Benim paşanında 2 buçuk hafta önde kafası. Doktor sıkıntı yok dedi bize baktı sizden de koca kafalı çıkacak tabi dedi :D benim aklımdaki tek soru normal doğuma engel olur mu açıkçası