midekoruyucu Arkadaşlar bu kan ilacı imiş sanırsam, ufak tüplerde sıvı bişey. Sabah aç kullanılacakmış ama ilacı eşim aldığı için sormamış eczacıya bu nasıl kullanılıyor ? Direkt kafaya mı dikeyim 😅 yoksa bişeyle karıştırayım mı ? Bi de tadı nasıl 🙈
NiceNice midekoruyucu canım direkt kafaya tıkıyorsun normalde ama ilacın isminde ferplex fol mu yazıyor yoksa sadece ferplex mi yazıyor.
Gulsum1205 midekoruyucu direk içiyorsun yemek ten 1 sat önce aç karnına üsteki kırmızı şeyi içine doğru ıtır onda da ilaç varmış Bn bilmiyordm bugün öğrendim ikinci kutu basldm güzel tadi
derinsart midekoruyucu ferplexi ben hamilelgmden öncede kullandigim oldu iki senede bir demirim ferritinm düşer içerim yan etkkisi bana hic olmayan tek kan ilaci ne kabızlık /ishal ne bulanti kusma yapmadi bazılari ağir oluo tadida gayet iyi digerlerine göre arkasindan su icin agizda bir tat birakmaz 😊
NiceNice midekoruyucu tamam canım direk tıkıyorsun kafaya. Eğer fol yazsaydı onun kapağında folik ilacı oluyor onu da katman kazım diyecektim o sebeple sordum.
midekoruyucu Gulsum1205 evet evet bende internette gezerken gördüm öyle bişey varmış bi iyice kurcalicam 😂 bi ilaç şişesi yapmışlar amerikayı yeniden keşfedin der gibi 😂 dün kullandığım ilaç alerji yaptı doktor yeni yazdı bunu umarım bu da yapmaz 🤷🏻♀️ Tadı da güzelse direkt fondip 😍 kahvaltıdan 1 saat önce olması şart mı yav ben mide koruyucu içiyorum yemekten yarım saat önce, nasıl ayarlicamı bilemedim şimdi kafam karıştı
Gulsum1205 midekoruyucu bnde aynı ayarlayamiyorum. bu kan demir ilacı olduğu için süt ve süt ürünleri çay eğilimini azaldığı için ondan aç karnına yada yemekten 1 sat sonra içebilir sn
midekoruyucu Gulsum1205 günde 1 defa sabah 🤷🏻♀️ Bissürü ilaç içiyorum eşim diyor koca karı gibi oldun bi de ilaç torbası yap kendine tam olsun 😂
NiceNice midekoruyucu ah canım benim ben be yapayım tüp bebek benim bebeğim hergün hem kalça hemde göbekten iğne oluyorum. Sabahları sadece 7 çeşit hap içiyorum gerisini sen düşün 😔
midekoruyucu NiceNice tamam canım teşekkür ederim az önce üstte arkadaş kapağında bişey var dedi valla henüz çözemedim de ilacı 😂 yarın sabah bi uğraşcam iyice kurcalicam şimdi açmak istemedim 😂
midekoruyucu NiceNice canım şimdi içtim ilacı dediğin gibi kapağını açtım içinde bişey yoktu direkt diktim kafaya, tadı güzelmiş ama dilimin üstü yarı uyuşuk gibi oldu😅 gittikçe ağzımda tadı kötüleşiyor 😂 bu ilaçlar niye böyle 😑
midekoruyucu NiceNice ahh 😦 bi an nankör hissettim kendimi. Rabbim yardımcınız olsun İnşallah sizin baya zormuş. Umarım hayırlısıyla sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🤲🏼 Ne kadarlık oldu minik
NiceNice midekoruyucu amin canım yok eşinize de öyle söyleyin bebek sağlıkla doğsun inşallah tez zamanda. 3 gün oldu transfer olalı canım inşallah 24 ocakta kan tahlili vereceğiz. Dua edin tutsun ve sağlıkla alayım kucağıma. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese dilediği vakitte versin. Uğraştırmasın. Ben çok çektim 😔😔😔😔
NiceNice midekoruyucu ilaç canım sonuçta hepsi öyle peşinden su içebilirsin. 10 sene eczane de kalfalık yaptım sormak istediğin varsa sorabilirsin canım.
midekoruyucu NiceNice Dualarım sen ve senin gibi bekleyenlerle canım benim 🤲🏼 Her daim 🤲🏼 İnşallah hayırlısıyla olur Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
midekoruyucu derinsart evet 2 gündür içiyorum tadı fena değil öksürük şurubuna benzettim ben severim o tarz şurupları 😁 diğer kullandığım ilaç yan etki yaptı içer içmez dudaklarıma acı biber değmiş gibi yandı 😬 doktorum hemen bıraktırıp buna başlattı şükür bi yan etkisi olmadı 🤲🏼