tupmideligebe Herkese iyi geceler 🎈13+4 haftadayız ; yarın doktor kontrolümüz var inşallah sağlığı sıhhati yerindedir tabii ki öncelikli duamız bu ama insan merak ediyor ; bu haftalarda cinsiyetini öğrenen gebe var mı aramızda 😇
Aysem41 tupmideligebe biz ögrenmiştik canım🤗 doktorumuz kemik yapısının erkek olduğunu söylemişti. 17.haftamızda dahada netleşti bacak arasını gördük😍
midekoruyucu tupmideligebe canım ben de aynı şekilde dün doktora gittim 13+5 idi. Doktor 14+4 olmuş dedi şaşırdım 😍 ve cinsiyet söyleyeceğini zaten 3 hafta önce söylemişti dün kesin bi cevap verdi 🌸 İnşallah değişmez. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah 💕
Tulay01 tupmideligebe bende 13+ 4 tüm erkek hissediyor bekliyordum doktor kız dedi ama bende diyorum umarım yanılmıştır öncelikle sağlıklı olsunlar tabiki 2 kızım var hayırlısı bakalım
Aminefeyza tupmideligebe bende 13 haftada kesim erkek olduğunu öğrendik özelde tabi devlette daha geç söylüyorlar ilk çocuğumda öyle olmustu
mmk01 tupmideligebe bn 13+3 deyken yüzde seksen tahminde bulundu bugün sırf cinsiyet için başka doktora gittim 15+5 deyim kesinleşti 😊 inşllh sağlıklı şekilde öğrenirsiniz sizde 🙏
kardelen1006 bnde 12+4 de ögrendm %60 kızdı 13+3 de %90 oldgnu ögrendim çikolata yiyerek gidin bebegn hareket etmesi önemli gösterir insallah
Fificim tupmideligebe 12 haftamda oğlum olacağını öğrendim ☺️Uygun pozisyondaysa gösteriyo zaten bebişler çikolata yiyin gitmeden ben öyle yapmıştım gösterdi oğlum 😉☺️
Melike2 tupmideligebe Canım ben 12de öğrendim doktorum net değil benzettim demişti ama değişmedi 24 haftalık olduk oğlum olucak Allah nasip ederse 😍 Rabbim seninde gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻 Ve tabiki isteyen herkese.. ❤️
Yusufunannesi35 tupmideligebe 12. Haftada kız 13. Haftada erkek dedi doktorumuz 15. Haftada 100 100 erkek dedi oğlum oldu;)