___3bruli___ minikkelebegimmm yerinde olsam doktora danismadan almam ... ilk.önce muane ol zaten gerekiyorsa doktor kendisi yazdırır folik asidi ve günde 1 tane alıyorsun
cevriyetoy minikkelebegimmm folik asit eğer planlı bir.gebelik olacaksa gebeligin 3 ay öncesinde baslanir ve gebeligin ilk 3 ayında kullanılır. Bebegin beyin ve omurilik gelişimini sağlar. Biyolojici olarak söylüyorum 😊 hemen alin kullanın
Nurerdgn minikkelebegimmm hemen başla canim bizim burda saglik ocagi kan tahlilinde gebelik oldugu cikar cikmaz hemen verdi ordaki hemsire ama ben zaten kullaniyodum almadım bide benim kullandigim folik asit daha iydi ona devam ettim
NurdanHakan Hemen başlayabilirsin ki hamile kalmadan önce başlamak daha yararlı o yüzden hemen başla bence günde bi Tane olarak
NurdanHakan minikkelebegimmm evet alabiliyorsun eczacıya sor zaten yardımcı olur ki sağlık ocağınada uğra ellerinde varsa eğer ücretsiz veriyorlar folik asit yada decavit gibi Vitaminleri Ben ilk aylar bildirmeye gitmiştim gebeliğimi ordan ücretsiz verdi Hemşire sağolsun