Rumiii Benimde bugün regl günümdü dayanamadım test yaptım az önce.. negatif çıktı ama 10dk fln beklemedim. Akşam diye cıkmamıs olabilir mi olsa çıkarmıydı?
Mom2525 Rumiii bende de aynı durum oldu 20 liralık erken testlerden aldım ve sabah denedim ilk idrar ile pozitif çıktı canım
mlkkk Rumiii bende adet günümde yaptım hemen ve çok belirgin çıkmıştı Çok beklendikten sonra çıkan sonuç güvenilir olmuyor malesef
Damlae16 Rumiii ben gece 11-12 gibi yaptım çıkmıştı hevesinizi kırmak istemem de bir de sabah dene canim ama bence en azından 2 gün daha bekle Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
221120 Leylaaa38 ben internetten prodoctor diye bi marka almıştım sanırım predictorun yan ürünü gibi, en iyisi predictor almak ya da adetimin geçmesini beklemek. Bu arada hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
[silindi] Rumiii ben de adetimin geçtiği ilk gün yapmıştım bembeyaz çıkmıştı 5 gün sonra tekrar ettim bariz iki çizgiyi gördüm inşallah sizin de öyle olur 🙏🏻
[silindi] Rumiii bu arada ben de 4-5 gibi yapmıştım belki ilk idrarla yapmış olsam çok silik çıkardı bilemiyorum o yüzden ilk idrarla yapmak önemli bence