B8use hafsa2020 ben tok iciyorum ac icince midem bulanmisti doktorum da icebilirsin demisti ama boyle yemekyen 2 saat sonra felan mesela ben yeni ictim simdi birde yine doktora sorarak 1 gun vitamin 1 gun ferrosanol alıyorum ikisini onceden ayni anda icerdim simdi 1 rer gun ara olmus oluyo
1prensesannesi hafsa2020 bende gyno ferro sanol içiyorum aç karnına yemeği de 2 saat sonra yiyorum . Yani ilaç bildiğim kadarıyla yemekten 2 saat sonra yada önce alınmalı.
Babydr Aç İçiliyor bende gyno feron içiorum neden acaba farklı veriolar doktorlar sonuç olarak aynı görevi görmüyormu bu ilaçlar demir ilacl
1prensesannesi Babydr bana eczacı öyle dedi bende pinpirikliyim korkarım bise olur diye alarm kurup iciyom hatta 😄 Bide icildikten en az 2 saat sonra süt ürünleri yiyebilirsin deyince iyice saate bagladim🙈
1prensesannesi Babydr dikkat et yine de canım vardır bi bildikleri belki sana yan etki etmez ama ilacın etkisini kirabilir bende bilmiyorum ama dinlemek te fayda var diye düşünüyorum 😊
Dlrsdzynpzll 1prensesannesi Babydr kalsiyum ve demir ayni anda alindiginda vücut sadece kalsiyumu alır demir çözünemez yani kan hapı ictiginizde 2 saat gecmeden süt ve süt ürunleri tuketirseniz sadece sütün kalsiyumunu almis olursunuz demir almamis olursunuz
Babydr Dlrsdzynpzll siz sütü ne zmn içiyorsunuz o halde çünkü bu demir hapı sabah açlığa alınıyor ve ben yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum süt içiyorum
Hira hafsa2020 malesef açç içtikten sonra da aç tam bir baş belası ilaç açlıktan ölüyorum onun yüzüne ☺
Dlrsdzynpzll Babydr ben sabahları acık cay iciyorum hamileyim diye o kadarda abartmiyorum rutin hayatima daha dikkatli devam ediyorum sadece sütü yatarken iciyorum genelde
burcutet Demirle birlikte süt ve süt ürünleri yemek içmek demir emilimini azaltır C vitamini ise tam tersine demir emilimini arttırır. Sabah aç karnına ilacı içtikten sonra kahvaltıda süt içmeyim domates salatalık yeşillik yerseniz faha faydalı olur.