Hilal- Kızlar beşik hakkında Bilgi verin lütfen ne alacağımı bilemiyorum hangisi kullanışlı önerebileceğiniz var mı ?
YagmurAnnesi Hilal- Sepet besiklerden alanlar genelde pisman oluyor cunku en fazla 6 ay'a kadar kullanabiliyorlar. Park yatak oneriyorlar genelde. Bende 35. Haftamdayim park yatak aldim. 4 yaşına kadar kullanilabiliyor.
Sevilayyy Hilal- anne yanı aldım ben yatak odama canım odasına da sonradan yatak olan mobilya beşiklerden aldım
Babydr Büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum ama nasıl olur acaba çilek mobilyada var hoşuma gitmişti
PinarOmurAvcioglu Ben ilk once park yatak almistim sonra dusundumki odamiza sigmayacak degistirdim ve anne yani besigi aldim emzirip yanima koymasi basit ve bana cok kolaylik saglayacagini dusunuyorum maddi acidan sikintiniz yoksa tavsiye ederim
nilly Ayrıca anne yanı alma imkanın varsa mobilya beşik alabilirsin. Ama ben mesela tek bi beşik alabileceğim için park yatak alıcam. Mobilya beşik alırsan da parmakligi açılıp kapanabilen bi model al. Ben ilk oğlumda da park yatak almıştım rahat kullanmıştım. Pratik oluyo.
Didtas Hilal- sepet beşik aldık İlk aylar için ayrıyeten odasını da aldık gündüzleri odasındaki beşikte yatırmayı düşünüyorum. Büyüyüp genç odası olan modelden
Hilal- Sepet beşikler çok hoş kızlar ama kısa bir süre kullanılabiliyor sadece önerileriniz içinde teşekkür ederim 🙏😊