Cnsyldzzz2909 21+5 haftalik olduk 2 gündür kaşınıyor heryerim nokta nokta kırmızı alerjik kızarıklıklar var doktoruma mesaj attım alerjik dedi ama göğsüm sırtım bacaklarım çok kaşınıyor duş aldım geçmiyor bı önerisi olan varmı sebebi ne olabilir ?
Pemberuyam_ Cnsyldzzz2909 Bilmiyorum bende de geçmiyor her yerim kaşınıyo, kaşıdığım yer tahriş oluyo 24+1 im
Minisannesi2904 Cnsyldzzz2909 benim şu an bile heryerim kaşınıyo 36+2 deyim başından beri hep kaşınıyorum naptıysam olmadı 🤷🏻♀️ Ama endişe etme vücut gerilmeye başladığı için kurulukta oluşuyo bi nebze ondan kaynaklı doktorum öyle demişti
ezgicomert Cnsyldzzz2909 benimde bi ara kaşıntım oluyordu sizin gibi heryerim değil de karnım kaşınıyordu sadece. Kolonya sürüyordum ben kaşıdığım yerlerde hafif yanıyordu çok hoşuma gidiyordu😄 ama iyi geliyordu bana belki size de faydası olur🤗
Pemberuyam_ Cnsyldzzz2909 Hormonlardan mı acaba diyorum ama daha geçmezse doktoruma sorcam gittiğimde. Aslında detaylıya gittim bu hafta doktoruma sormayı unuttum, perinatologa gidince
Cnsyldzzz2909 Minisannesi2904 çıldırmak üzereyim ben kaşınıyoum eşim tikli oda kaşınıyor korktum ya 😏
Minisannesi2904 Cnsyldzzz2909 valla ben sırtımı bi güzel kaşıtıyorum bazen üşeniyorum diyorum kollarımıda kaşısana 😂
civcivimm_ Benimde aşırı derece de kaşıntım var hele bu son ay daha da olmaya basladi bir tanıdığımız sırf bu kaşıntıları yuzunden 37 haftalıken dogum yaptı kaşıntısı dogum yaptıktan sonra durdu
Ballilokmacik Kızlar merhaba kaşıntınız varsa mutlaka kan ve idrar tahlili verin. Karaciğer enzimlerine , bütün kan değerlerine bakılsın kontrol amaçlı m Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.