AyenYavuz Selam sizde sivilcelenme oldu mu benım kollarımda cıkmıstı şimdi de yuzumde cıkmaya basladı 11+1 iz acaba kız mı gelecekk 🙂
DilekAlkanat AyenYavuz 38+4 deyiz cenemde ve dudak cevremde sivilceler cikti hep ama oglusum olucak. Sivilce ile ne alakasi var canim
LivaLiva Suratım sivilceden bakılmıyor kızım olucak sivilcelerin geçmesi için önerisi olan varsa alırım valla 😊
Cerengcskn LivaLiva bir tane bebek pişik kremi var sudo cream adında oğluşuma aldım pişik için ama sivilcelere iyi geldiğini hem duydum hemde internette okudum bi bak sende istersen belki yararı olur canım😊😊
yeldasefa Sırt çevremde çok sivilcelemdim yüzümde de tek tük çıkıyor bende hep kız hissettim ama oğlum olucak inşallah
Kubra0903 Vücudumda heryerimde sivilce bastı şuan 39.haftadayız bu haftaya kadar herkes kızın mı olucak derken hem detaylı ultrasonda hemde her gittiğim kontrolde oğlum olacağını teyit ediyor doktor ☺☺ Ergenlikte bile böyle sivilcelenmemiştim 😭
Merve321 AyenYavuz yüz ve göğüs bölgemde hayatımda ilk kez 6 haftalıkken sivilceler çıktı 21 haftalığım hiç geçmedi bebeğim erkek hayırlısıyla 🖤