HappyMom Annelerimiz o minik kıyafetleri ilk hangi deterjanla yıkayacak? 😍 Oyladıktan sonra neden o markayı tercih ettiğinizi yoruma yazar mısınız? Yumuşatıcı kullanacak mısınız? 🤔
Mommmyyy Siveno aldım sıvı deterjan 100/100 doğal bebekler için sabun makinayı tıkadı galan diye okumuştum
Karsesi Bende siveno ve incia aldım temiz içerikli diye. İkisi birbirine çok benziyo çok sevdim ben kokuları çok çok az. Yumuşatıcı kullanmıyorum
srygkhn Uni baby sıvı deterjan aldım mavi kapak. Denedim bi kaç bişey yıkadım bayıldım bebek kokusu olması ayrıca çok güzel tavsiye ediyorum
Bim srygkhn size zahmet olmazsa fotoğraf atabilir mısınız. Ve ön yıkama yada normal yıkama hangisini kullaniyirsnz
Busrakkaraa İncianın ve green cleanı kullanıyorum incia daha uygun içeriği temiz ☺️ Trendyolda 750 ml 19 tlydi
Cansu101706 Busrakkaraa kokusu nasıl acaba. Ben çatlak kremini kullanıyorum ama onun kokusu gibiyse almak istemiyorum
eccmmnr Lalihhhh bende onu aldım fakat makinanın deterjan gözüne atmanızı tavsiye etmem erimiyor. Ben makinanın içine atıp yıkadım direk öyle çok memnun kaldım
tugbade Betll_72 Hiç güzel değil ya hala dolu duruyor basit birşeyler atınca onu kullanıyorum diğer türlü beyazlar leş gibi hem çıkarmıyor hemde beyazlatmiyor kötü 🥳🥳
Cansu101706 Betll_72 boronu çamaşır sodasıyla kullanın o zaman beyaz yapıyormuş. Çevremden çok duydum
Betll_72 tugbade ben de siyahlarda kullanıyorum artk asla leke çıkarmıyor renkler gri gri oldu temizlik hissi vermiyor içeriği temiz bi urun olsa da ben begenemedim
BurcuP Uni baby yenidoğan sıvı çamaşır sabunu çıkmış, yeşil kapaklı , ondan kullanacağım. Toz veya granül olanlar yüksek ısıda çözülmüyor kızımda kullandım.