Nnslhnfr1 Mercimeginannesi123 sağlıkla kavuşursunuz inşallah Allah size bağışlasın bebeğinizi 🌸 31+5 iken 4 Ocak’ta suyumun gelmesiyle normal doğum yaptım bende. Bebeğim 10 gündür kuvözde. Daha ne kadar kalacak belli değil başta biraz kilo kaybetti bugün 60 gr almış onun mutluluğunu yaşıyoruz sağlıkla kavuşuruz inşallah biz de.
Mercimeginannesi123 Nnslhnfr1 rabbim tez zamanda bizi yavrularımıza kavuştursun inşallah, umut kaybetmek yok güzel anne ☺️
Babyto-Mom Rabbim yavruna sağlık sıhhat versın İnşAllah sağ salim yuvanıza kavuşursunuz canım benim dualarımız seninle❤️
Mercimeginannesi123 Betuledem herşey Rabbimin taktiri tabiki, evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah cok teşekkür ederim 💕
Mercimeginannesi123 Yooop amin Allah razı olsun duygularımızı paylaştığınız için ayrıca teşekkür ederim rabbim sizinde evladınızı size bağışlasın inşallah ☺️
Erci Çok geçmiş olsun inşallh bi an önce kucağınıza alirsiniz. Gözlerim doku dolu okudum. Yeri değil ama neden rahim kısalıyor ağır bi işmi yaptiniz nedenini nedir benimde biraz kısalmiş korkuyorum
Mercimeginannesi123 Erci teşekkür ederim duygularımızı paylaştığınız için, tamamen sebepsiz kuzum baştan beri sorunlu bir gebelikti zaten bırakın ağır işi full yatarak geçirdim bünyesel bir durum olsa gerek, düşünmeyin hiç kötü şeyler Allah korusun ☺️
Mercimeginannesi123 Deletedmom27 cok sevindim sizin adınıza, pimpirikli olmak gerçekten iyi değil en doğrusunu yapmışsınız darısı başımıza inşallah ☺️
Mercimeginannesi123 Ebrusahin rabbim düşmanımı bile evladıyla sınamasın, sizin yavrunuzu da zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh💕
E_m_l Mercimeginannesi123 allah bağişlasın cnm dualarımız senınle inşallah bu sereçide diğer atlatıgın sureçler gibi atlatir guzel tatlı anılar olarak kalır 🤲
Mercimeginannesi123 Hzl hiç üzülmeyin cıkar inşallah zamanla, herşey Rabbimin taktiri inanki ne demişse o oluyor bol dua ve tevekkül öneriyorum rabbim size bağışlasın miniğinizi 💕
Hzl Mercimeginannesi123 İnşallah amin o kadar çok istiyorum ki ben dusugum oldu bi tane ama icimde hissedince simdi çok baska hele ki çok hareketli hep hissediyorum uygulama da sagolsun sanki benle konusuyor gibi saglikla gelir inşallah .
Hzl Mercimeginannesi123 Bi de bugun detayli ultrason a gittik yani diger herşey normal sadece plesanta asagida bebek rahme yakin yani kendi doktoruma gitmedim detayliya gidicem diye gelmene gerek yok demisti 2 hafta sonra ona kontrolum ama esim 1 ay sonra gidelim diyor bi türlü anlatamıyorum onemli diye kontrol önemli dimi siz daha iyi bilirsiniz yani . ondan sordum
Mercimeginannesi123 mavikelebek_ unut oldun valla cok teşekkür ederim rabbim evladını sana bağışlasın darısı başımıza inşallah ☺️
Luck2727 Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli eline almayı nasip eder inşallah canım benimde ablam 33 ve 34 haftalarında bebeklerini doğurdu ve biri 15 gün biri 1 hafta kaldı ki artık teknoloji gelişti merak etme tek dua et