Nduru ses kaydı almama gerek yok herşey eşime anlatmamla sonuçlanacak ama şuan zamanı değil , daha yeni konuştum eşimle orada yaşadığı zorluğu gördükçe annesinin yaptıklarıyla yıkılacak izinler de kapalı hemen gelemeyecek niye anlattın diye annesi beni yiyecek , sadece eşime oraya gitmek istemiyorum beni anla dedim o da sen nasıl istersen diyo çünkü karnımdaki oğlumuz herşeyden değerli , doğumdan sonra bi süre annemde kalmaya devam edeceğim sonra eşimle ayrı yaşayacağız allah nasip ederse , şuanlık bebeğim doğacağa kadar sabretmem gerek . Fazla olmasada karşılık vermeye başladım son haftalarda , anne senin tek gelininim sana bakacak olan benim bana olmasa da torununa saygın olsun diyorum beni sevmek zorunda değil anlıyorum ama saygı duysun diye çok uğraştım seni psikoloğa götüreyim istersen diyorum yanlış anlıyor kendisine de bize de zarar veriyor eşiyle çok sıkıntılar yaşıyorlar kendince durup dururken kayınpederime saldırıyor vuruyor ayrılmasınlar diye hep ara yapıyorum sakin tutmaya çalışıyorum yani bi süre daha sabretmem gerek