ezgialya1 Merhaba sevgili anneler. 16 haftalık hamileyim ve kanımda iltihap çıktı. Kalp ağrısı , göğüs sıkışması gibi durumlar oluyor. Doktorumla yarın görüşeceğim. Böyle bir şey yaşayan var mı ? Plasenta yoluyla bebeğe de geçer mi
[silindi] ezgialya1 ezgialya1 hayır geçmez sen bol bol su iç mutlaka bu arada CRL mi CRP mi yüksek çıktı
Abdullahm1 ezgialya1 herhangi bir şikayetle gittiniz de öyle mi baktı ? Yoksa aylık kontroldü dE o şekilde mi kan verdiniz
merveklyc ezgialya1 Çok yüksek değil canım korkma benim eşimin 160 çıktı daha geçenler ona çok yüksek dediler.Yine de antibiyotik falan verir doktorun belki.Bol su iç
[silindi] ezgialya1 crp değer aralıgı baktırdıgın hastanede kaç bilmiyorum ama bizim hastaneye göre 20 çok yüksek değil yani korkmana gerek yok dediğim gibi bol su içerek bile normal değere inebilir tabi doktorun daha iyi değerlendirir
Busragulhan Bende 32.haftadayım benimde kanımda enfeksiyon çıktı doktorum antıbıyotık verdı basladım sızde doktorunuzla görüşün tedavıye baslayın
ezgialya1 Abdullahm1 Hayır benim göğüs ağrısı, kalpte sıkışma, mide ağrısı ve sürekli kusma gibi şikayetlerim vardı artık dayanamadım ve dahiliyeye gittim tam kan tahlili ve idrar verdim orada çıktı
Eminik ezgialya1 benimde bu aralar sürekli yüksek iki kutu antibiyotik kullandım düşmedi antibiyotik mantar yaptı daha kötü oldum yine crp 29 çıkmış iğne verdi ona başlıcaz bebeğin amniyon sıvısına geçmesin dedi dr zaten erken doğum riski var buda tetikliyormuş
Merve10090 ezgialya1 benimde crp 9 çıktı. Ve bir kaç kan değerlerim normalin dışında. Çok kafaya taktım.. hamilelikte kan değerleri değişebiliyormuş.. ve stres’te crp yüksekliğine neden olabiliyormuş. beni aydınlatacak biri var mı? Çok huzursuz oldum. 24+5 hamileyim
Nlgnbykl Benim de 41.5 çıktı düşük riskim de vardı yatış sırasında damardan antibiyotik verildi. Doktorum enfeksiyon için iyi bi şey değil demişti benimki yüksek olduğu için galiba bu hafta kontrolüm var tekrar bakılacak.