Merhaba Anneler
Sonunda 41 haftalik uzun yolculuğun sonunda bende kızıma kavuştum.
Gebeligimi öğrendiğim zaman ağlamıştım cok güzel bir duygu. Sonra haftalar haftaları kovaladı 30 35 38 40 hafta derken ne sancim ne suyum ne kanamam ne nisanim bu bebek gelmiyor. Acıbadem doktoruma konuştuk 41 haftayı geçirmek istemiyorum onun icin 13 ocakta gel suni verelim dedi kabul ettim.
13 ocak gunu sabah 8 de yatisim yapıldı. Once dil altı ilaç verdiler kasılmam olsun sonra sunu vereceğiz dediler. Hersey yolunda gidiyor. Dil altı sanci basladi hafif nst bagli sanci 80 70 60 ama ben birsey hissetmiyorum. Kalkmis hemşireler ebelerle laklak sohbet doktor gelip ya sen kivranman lazim bu acida bu ne böyle diyip suniyi arttırdı. Ben yine lak lak sohbet vs derken aciklik yok sıfır bebek kanalada girmiyor o kadar saat 14 saat suni çektim banamisin demedi. En son akşam 11 de tekrar açılmama bakyi 1 cm dedi bu böyle olmaz dedi hadi epidural sezaryen ahhh o an çok istediğim normal dogum yerini sezaryen aldi. Esim hazırlandı ben hazırlandım. Girdim gece 12 de benim minik kizim 00.23 geldi dünyaya ahhh o an bi koptu yaygara nasil bağırıyor minik. Çıkmak istemiyordu yerinden zorla çıkardık. Hic birsey den korkmayın yüce Rabbım herseye yardımcı oluyor. Düşünüp kafanıza takmayın. Oylede böylede doğurup o agri sızıyı çekiyorsunuz.
İçinizi ferah tutun ve herseyi akışına bırakın. 14.01.2021 de gelen kucuk Aysima Buğlemim🥰❤