Hatice4446 Merhabalar ya aranızda saç boyayan boyatan ve kaş boyatan varmı veya hangi haftada oldu bi zararı varmı acaba çok merak ediyorum saçım değil de kaşımı çok hafif açtırmak istiyorum sadece
Beyzan Hatice4446 kimyasal boya zararlı değil ama oryel normal saç boyaları zararli. Dokrorlar ilk 3 ay önermiyor. 3 ayınız dolduysa kas zaten çok küçük bir alan ben olsam surerdim boyayı çünkü çok çok minik bir miktar size yetecektir
Egeligelin Hatice4446 ben bugün doktora gittim 29 haftalık hamileyim ben bişey demeden saçlarıma bakarak saçını boyatabilirsin ama açıcı kullanmadan dedi.
Hatice4446 Acaba kaşı açarken bi skntı olur mu olmaz bence kaşa çok az bişey sürüyorlar 16haftalığım bu arada
Zehra516 8+5 günlüğüz bende saçlarımı kestirmek istiyorum ama saç kesilince bebekte gelişim geriliği felan olur diyorlar sizce doğrumu😍
Beyzan Zehra516 hiç değil ya eskilerin uydurması hurafe ben. Kestirdim ve doğum sonrası çok faydasını gördüm sürekli toplamak gerekiyor duş süresi kısalıyor kurutma ile uğraşmak zor oluyor o yüzden omuz hizasında kestirdim masallah oğlum oldu sağlığı da gayet iyi