Esraa54 19+1’im şu sıralar çok kalça ağrım var kalça kemiğim Sanki böyle bere çöker de ağrır ya üzerine oturup kalkarken aynı öyle oluyor acaba bere çöktü mü diye bile baktım ama bişey yok🙈normal mi bu neyden sebep oluyor bilginiz var mı aynı şeyi yaşayan
Senarsgnc Esraa54 ahhhhh seni çok iyi anlıyorum benim de çok çok erken başladı şuan 22. Haftadayım ama doğru düzgün yürüyemiyorum bile hiç temizlik yapamıyorum gebelikte siyatik deniliyormuş ve maalesef ilacı yok haftalar geçtikçe ilerliyormuş Allah korusun felçli gibi hissediyor insan kendini ya sıcak su torbası ile biraz masaj yapın
Es_as_ Esraa54 çok iyi anliyoruum benimde 18 haftalıkken başladı kramp girer gibi mahvediyodu beni. Şuan 22.haftamdayim kalça ağrısı geçti sol sırt ağrısı başladı. Dr danışarak Magnezyuma baslayabilirsiniz
KMerveK Esraa54 bende bi kac hafta onceye kadar o haldeydim eşim kaldiriyodu yataktan tuvalete goturuyodu oturtuyodu o derece kotuydum 3 4 gun 25 30 dakikalık yürüyüşler yaptım geçti çok şükür sizde bi deneyin ilk iki gün zor yurunuyor ağrıdan ama farkı akşam yatarken göreceksiniz
cilekreceli Geçmişte popo üstü düştüysen leğen kemiğin zarar görmüştür yuvarlak yastıklardan almanı tavsiye ederim. Benim doktorum böyle söyledi bendede aynısı var otururken ayrı kalkarken ayrı ağrıyor
Senarsgnc cilekreceli geçmişte öyle bir durumum olmadı ama gerçekten çokkk zor allah yardımcımız olsun
Esraa54 cilekreceli evet daha önce popo üstü düşmüştüm geçici bir durum olsun da sanki geçmeyecek gibi korkar oldum🤭
Betl4201 Doktorunuza danışarak Magnezyum kullanın. Bence , bende bel fıtığımdan ağrıyor zannetmiştim belimi magnezyumu kullanınca geçmişti
Kahramankentli 30 haftalığım dayanılmaz bi hal aldı 20.haftamdan beri var 👧kız Bebişe hamileyim kız bebek genelde kalça ağrısı yaparmış
Esraa54 Es_as_ aslında magnezyum kullanıyorum son gittiğimde vermişti ama kalça ağrısı pek olmadığı için o zaman söylememiştim
YNB Bende 22 haftalik gebeyim kuyruk sokumumda agri var yurudukce gecior ama uzaninca yatınca agrıyor :(