1Dygs1 Bugün gittim betaya baktirdim 0.100 olmadı yani olumsuz hicbisey anlamadim ben bu işten hiç bir sorun sıkıntı yok tüpler açık eşimde herhangi bir sorun yok ama olmayinca olmuyor demek kiii sabır diyecegim artık
Esmamoms 1Dygs1 Bizim de hiç bir sorunumuz yoktu canım ama 5 yıl olmadı. 2 tane aşılama da tutmadı. En son tüp bebekle hamile kaldım çok şükür. 27 haftalığım şimdi Rabbime şükürler olsun. Darısı hayırlısı ile tüm isteyenlerin başına inşallah.
sehrengiz_8 1Dygs1 umudunu kaybetme canım olmuyorsa vardır bir hayır ben çift çizgiyi gördüm ancak gebeliğim ilerlemedi zorunlu kürtaj oldum burası imtihan dünyası umudunu kaybetme
1Dygs1 sehrengiz_8 Allah kolaylık versin üzüldüm inşallah en kısa zamanda hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebislerimizi 🧿🧿🙏
Tugba_0 1Dygs1 canım genetik test yaptırabilirsin devlette biraz çıkması uzun sürüyor ama kesin neden olmadığını o şekilde öğrenebilirsin
1Dygs1 Tugba_0 son çare onu da denerim artık bir kaç ay daha deneyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum