Ben bundan 5 gün önce oncomed adlı bir gebelik testi yaptım pozitif cıktı adetime daha iki gün vardı zaten o zamana kadar bir sürü gebelik belirtisi yaşadım ama böyle sallamasyon değil harbi harbi hatta kat be kat fazlasını dedim buda pozitif cıktı ben hamileyim ama kanda baktırmamıstım daha cünkü müsair olamamıştım bi türlü. Neyse bu gün yani testi yaptıktan 5 gün sonra (adetim 3 gün gecikmişti) sabah kan verdim eve geldim. Kan verdikten 1 saat sonra lavaboya ihtiyaç için gittim bi akıntı geldi gibi oldu bi baktım sulu kan ama adet kanı değil. Korktum direk hastaneye tekrar gittim sonucu alıp muayene olmak icin baktım 5.0 yazıyor o sırada eltimle konusuyordum sonucu söylüyordum git bi test daha al bak dedi gittim bu seferde roll diye bi gebelik testi aldım ve hastenede testi yaptım. Onu çantama attım eve gittim 10 dk sonra evdeydim. Ama kasığımın tam ortasında bir ağrı vardıki size anlatamam kan resmrn oluk oluk aktı 1 saate 2 kere ped değiştirdim düşünün. Akşam oldu aradan 4 5 saat gecti tekrar wc ye gittim ne göreyim serçe parmağınızın ilk çizgisi büyüklüğünde 3 tane paröa düşmüs merak edip peçetenin arasında ezmek istedim aman allahım bildiginiz parmak sertliğinde bişeydi hemen hastanede yaptıgım teste baktım o da pozitif. Ben düşük mü yaptım kanda cıkmadı yani 5.0 genelik yok demek bildigim kadarıyla peki o parçalar neyin nesiydi ben hayatımfa öyle koca koca böylesine etimsi bişey hiçççç yaşamadım kızlar korkuyorum bazısı üstüne görmüssündür yerleşiyo diyo bazısı düşük yaptın diyo bazısı da gebe değilsin hastalandın diyo ne yapacagım allah aşkına akıl verin 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭