Esrasrgzl Merak etme canım rabbim o kadsr yük veriyorsa omuzlarına gücü de verir.Çok güzel bir olay maşallah diyorum😊.Bir taşla 3 taş süper 1 nefeste rabbim inşaallah sana 3 evlat nasip edicek.Zor tabiki bakımı ilgisi ama illaki sana yardım edecek birisi olur canım merak etme bu güzel olay seni hiç korkutmasın,zaten 2 uaşında kreşe alıyorlar hep beraber büyürler yavrular nasıl büyüdüklerini anlamazsın valla .Bol bol dua et karnını bebeklerini oluşacak çatlaklarını bile sev.Herşeyi kafana takarsan herşeyi zorlaştırırsın .Ben fiziğime çok dikkat eden bir insanım ben hamilelik beni bedenimde olan değişiklerden gözüm korkardı ,birde eşimle gezmeyi eğlenmeyi seven bir insanız.Eşimin yaşı benden biraz büyük ben 22 yaşındayım eşim 33 ben kendim için erken buluyordum hamileliği en erken 27 yaşımda planlıyordum ,ama eşime kıyamadım çocukları çok seviyo bide yaşı iletleyince istemesi çok normaldi.Bende eşim için kabul ettim korkularım vardı ailem yurt dışında Türkiyede bir tanıdığım bile yok eşimin ailesi yaşlı artık görümcem yok ,kim yardım eder bana yol gösterir korkudan ölüyordum.Şuan çok şükür 6 aylık hamileyim sabah ezanların da uyanıp allahıma şükür ettim iyiki de olmuş iyiki de vermiş ,5iz bile olsa yok demem.Bedenim umurumda değil artık çatlaklarım oluştu kilo aldım ödem tutuyorum göğüslerim büyüktü daha da kocaldı ve çatladı ,yüzümde sivilcelenme ,vucudun bazı yerlerinde koyulaşma oldu emin ol ki hepsini çok sevdim bebeğim için değermiş herşey ,şuan sadece bebeğim sağlıklı olsun diye kendimle ilgileniyorum vitaminler beslenme çok dikkat et kendine .Hiç korkma ❤️❤️❤️❤️❤️💐💐💐💐🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Tebrik ederim tekrar allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.