Beyza19_ Kızlar Dr a gittik bugün rahim ağzım uzunmus ama eşi biraz aşağıda dedi Dr zamanla yukarı çıkabilir çıkmayadabilir dedi napmam lazım başına gelen yardımcı olabilir mi
Aryam-15-15 Beyza19_ agir is yapmican suprge yok vilada yok cogu zaman uzancaksin bnimde asgda yemek harici bisey yapmiyorum
1235 Beyza19_ iş yapmayıp sürekli yatmalısın canım ayakların yüksekte olacak şekilde benim o şekilde düzeldi
gozde_arel Beyza19_ dinlenmem lazım sürekli uzan lütfen ayaklarının altına yastık koy gorumcemin kızı doğuma kadar yattı
kadriye25 Ağır iş yapma, ilişki olamaması lazım ve ayaklarının altına uzanırken yastık koy. Başka da yapabilecek maalesef birşey yok. Ben 13. Haftadan beri bu sekildeyim. 24. Haftada yukarı çıkar büyük ihtimalle dedi bekliyoruz inşallah yukarı çıkar 🤲🤲
Hamidevahap Benımde aynı cnm bastan beri 32 cı haftaya geldım yıne asagıda ama rahim agzını tamamen kapatmıyor dedı doktor ıns cıkar yukarı agrıda yapıyor haftalar gecınce
Aryam-15-15 Beyza19_ ozman canim bakcak bi aylenden biri varsa yardmci olsunlar cunku bunun tek yolu yorulmak ayakta durmak cnm ins yukari cikar mesla bn sadce evde yemk yapiyom bska bisey yapmiyiorum
Beyza19_ Aryam-15-15 kimse yok kaynanam gelip gidiyor sadece çocuğumun bütün bakımı bende uyutmasi falan ayakta salliyorum bide
senaersoy Canım ben 12 haftalıktan plasenta totalis teşhisi koydu kanamam oldu rahim ağzımı tam kapatmış plasenta kendiliğinden çıkar ama yat uzan dinlen ayakkabı bağlamaya bile eğilme asla dedi dediklerini yaptım 16+2 yim bugün kontrole gittiğimde yukarı çıkmaya başlamış aynı şekilde devam dedi sende çok dikkat et dinlen %90ı kendiliğinden çıkıyor hele benimki tamamını kapatıyordu umutsuzdum biraz çıkmaz dedikleri cinstendi ama Rabbim büyük evelAllah çıktı seninde en kısa zamanda çıkar inşaAllah🤲🏻❤️
Beyza19_ gozde_arel offf nasıl yatayım bı bebe var çok moralim bozuluyor ne annem ne kaynanam kimse gelip kalmıyor