Dilekyasar_21 Kızlar dün transfer oldum, az önce çok ufak kahverengi bı lekem geldi sizce yerleşme kanaması mıdır bu kadar erken belli olur mu?
mercimeginanne Dilekyasar_21 transfer esnasında küçük bir kanama olduysa onun kalıntısı gelmiştir. O kadar erken yerleşme kanaması olacağını sanmıyorum. Bnm 4+4 gibi geldi yerleşme lekelenmem oldu 3 gün sürdü
Leylaaa38 Dilekyasar_21 bir doktoruna söyle istersen o daha iyi bilir… benim bildiğim 4./5. Gün yerleşme oluyor🙄
Deletedmom5 Dilekyasar_21 bu kadAr erken yerleşmiyo benım kanamam 8. Gün oldu ve de herkeste olmuyor. İşlem sırasında tahriş olmuştur cnm inşallah tutunur bebişin
Elbet-birgun-kavusacagiz Dilekyasar_21 vajinal dan fitil koyuyomusunuz tirnak vs. Cizmis olabilir yada dunden kalma bi kalinti olabilir. Yerlesme kanamasi bu kadar erken olmaz canim doktorunu bilgilendir bi istersen
Dilekyasar_21 Elbet-birgun-kavusacagiz yok canım vitil falan kullanmiyorum. Doktorumla görüştüm korkucak bişey yok dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz Dilekyasar_21 ozamn stres yapma canim. Korkma hep pozitif dusun ki minigin tutunsun🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz Dilekyasar_21 canm 3. Gunude atlatda cunku ilk ucgun onemliidir. Sonra alirsin ayakta ilik su ile cok durmadan
baby3_ Dilekyasar_21 transferden sonra benim de oldu olur demişti doktorum . Yine de bi sorun isterseniz. Böyle durumlarda aklınızda olsun foto çekmeyi ihmal etmeyin direk görünce daha iyidir
Sbnm06 @Dilekyasar_21 rabbim insallah guzel haberler almayi nasip etsin canim.Sana tavsiyem bunu asla kafana takma eger yogunlasirsa doktorunu ara.yerlesme 5. Yada 6. Gunde oluyor.Zaten o an itibariyle vücudunda degisiklikler basliyor.Tam 5. Gun siddetli kasik agrisi ile uyanmistm.Ve sonrasında kesik kesik kisa kisa kasik ağrıları girip geciyordu.ertesi gun belime agri girdi.Sonraki gün goguslerim sismeye basladi.Insallahhh tutunur bebeğin skicaa
Dilekyasar_21 Sbnm06 amin amin inşallah canım Allah razı olsun dualarını eksik etme rabbim bebeğimi bana bağışlasın🙌🌸 bende bu güzel haberi paylaşirim burda