Ayseege6156 Esin112 ben kullandım 2. Ayımdan 4. Ayıma kadar sonra geçti zaten bulantılarım ama o ilaç üstüne ilaç tanımıyorum kendi şahsım adına o olmasa ben yerlerde kovranıyordum bulantıdan
Mervebm60 Esin112 ben ilk gebeligimde sürekli onu kullandim canım şimdi ikinciye hamileyim gene ondan almıştım prilama döndüm oda aynı kesiyo
mervemmn Esin112 canım ben 8 mg günde z2 defa kullanıyorum bilmiyorum senin bulantın nasıl ama ben acillik oluyorum O yüzden yüksek doz alıyorum
Beyzaaydin Esin112 7.haftada başladım 20.haftadayım hala devam ediyorum kullanmaya ancak prilam dene ilk olarak o iyi geliyorsa onu içmen daha iyi olacaktır benim çok fazla olduğundan mecbur zofer kullanıyorum
Esin112 Ayseege6156 Ayseege6156 cok teşekkür ederim ya 7 haftalık hamileyim prilam bi ise yaramadi bunu da kullanmaya korktm ve vi sormak istedim 🥰
Esin112 Mervebm60 cok teşekkür ederim ya prilam kullandm ama hiç fayda etmedi bana bunu da kullanmaya korktm sormak istedim
Esin112 mervemmn ben sabahları oluyor hic bisey yiyemiyorum tiksinti oldu yani öyle olunca prilam da bi ise yaramadi 4 mg verdi doktorda 1