Naz11 drnihanozdemir merhaba 6+4 haftalık gebeyim ilk dünden beri şiddetli bel ağrısı çekiyorum arada bir kanama tarzı lekelenmem oluyor progestan kullanıyorum 2. Kutudayım ve iğne vuruldum fazla sı zararlımı ve bu ağrılar normal mi
Begumyildirim 14+3 günlük serklaj li gebeyim vajinal progestan dışında bisi kullanmiyorum prolotonu kendim yaptırmak zararli olur mu
Alminaam saras İyi günler nihan hanım bn 21 haftalık hamileyim benim 2 haftadır alt karnım yani rahimin ölçeği yer ağrıyor bacak arama kadar acaba neden ağrıyor yürüdükçe Daha da ağrıyor
Selenozkan Merhaba nihan hanım hamilelikte peynir tuketemiyorum labne peynirini de çok fazla tüketmeye başladım bal ile.pastorize ürün katagorisinde mi labne hamilelikte saglikli mi?
sedrettinyasemin75 drnihanozdemir Merhaba hocam. Rahimde sol damarda darlık var 24 haftadan 30 haftaya kadar kan sulandırıcı kullandım. Şimdi 36 haftadayım bu damardaki darlık normal doğuma engel midir herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
Brcklc Öncelikle hoşgeldiniz 🙏 gebeligimin 28 haftasındayim bı aydır sarımtırak akıntım var normal bı durummu hocam acaba
Bebekanne1 5 hafta 6 günlük hamileyim 44 kiloyum 4-5 gündür ne yesem çıkarıyorum. Sabah bulantısıyla başlayıp gün içinde yediğim her şey çıkıyor, ne yapmam gerekiyor acaba?
Duygudmrr Merhaba doktor hanım 25 kasım son adet tarihim 6 haftalık gebeyim suanda kalp atışları duyulmadi normal mi
Yasemin21 Duygudmrr hiç korkma 7-8 haftalarda duyuluyor kalbi , rabbim kucağa almayı nasip etsin 🥰🌸🙏🏼
Gulcicek25 4 aylık evliyim ve 19 kasımda düsük yaptim. Smdi 6 haftalikta hamileyim. Tekrar düsük riskim varmi?
Damlammm Merhabalar ben 5+0 hamileyim kasık ağrılarım oluyor bunun dışında gebelik belirtileri yok normal mi
Mysmncnr HappyMom adalat bebek hareketlerini yavaşlatır mi 34+2 haftayiz sadece iki gündür kullanıyorum saate bir hareket ediyor bir kaç kez ama sanki daha yumusak hareket ediyor gibi geliyor.
drnihanozdemir Sulecesur gaz baskısı ve şişkinlik olabilir kullandığınız ilaç bunu yan etki olarak yapabilir
Mervesogut drnihanozdemir merhaba nihan hanım 5+4 haftalık hamileyim beta değerim iki gün önce 3561 cıktı ancak kese görülmedi normal mi ne zaman görülür
Fatosbahca46 Merhaba Nihan hanım ben şuan 34haftalık gebeyim aşırı miğde yanmam ve baskı oluyor bunun için ne önerirsiniz drnihanozdemir
Rumeysa42 HappyMom Merhaba Nihan Hanım 26 haftalık hamileyim rahim ağzı kısalığım var 3 mm sınırdaymisim progestan fitil kullanıyorum 1 aydır faydası olur mu
Zeynep-1998 Merhaba hocam 34 hafta 5 gün hamileyim kaç aylık gebe olmuş oluyorum sürekli kafam karışıyor bu konuda
Zynpk HappyMom hocam ilk dogum sezeryandi 2016 yaptim.suan 32 haftalik hamileyim normal dogum istiyom .mumkun mi sikinti yasar miyim
Dilem_0301 HappyMom merhabalar doktor hanım 🙏 bu süreçte ne yer isek bebeğe kilo aldırır 🙂 birde normal doğum yapmayı çok istiyorum Allah nasip ederse, normal doğum için neler yapmalıyız 🙏😊