Sss123 Merhaba hocam ikili testimde beta HCG hormonum 3,38 çıktı buna bağlı olarak kombine riskim 1 /600 çıktı diğer ölçülerinde bı sknti yok bebegimin bunun sebebi ne olabilir.Fetal DNA yaptırdım sonucu bekliyorum fakat çok stresliyim
Benayfiridin Folibol folik asit kullanıyorum 5mg 8 haftalık hamileyim iki farklı doktora gittim biri kesinlikle kullanmamamı bebekte engel olduğunu belirtti ve farklı bir ilaç yazdı diğer doktorum hiçbir yan etkisi yok fazlasını idrar yoluyla zaten atıyorsun sıkıntı yok kullanmaya devam dedi : Bu bende kafa karışıklığı yaptı ve stres oluyorum her içtiğimde folik asitttt içmelimiyim? İçmemelimiyim hocam ???
Sevyu Hocam merhaba doktorumuz plasenta previa olduğunu söyledi. Lekelenme yaşadım. Bir gün hastanede takip etti. İğne ve progestan yapıldı hala Progestana devam ediyorum.. yürüyüş yasakladı. Sizce WC ve yemek ihtiyacı dışında hep yatarak mı geçirmeliyim?
drnihanozdemir Sevyu ilişki yasağı en önemlisi tamamen yatmak şart değil ama ağır iş yürüyüş spor yasak
drnihanozdemir MehZey 3 günde bir kontrolle 5 gün daha beklenebilir 41 hafta dolunca suni sancı Eğer doktorunuz uygun görürse başlanabilir
Mutluuyuvaa drnihanozdemir hocam 24 haftalık gebeyim bebeğimin hareketlerini düzenli ve çok hissetmiyorum bu normalmi
Hilalsny HappyMom merhaba doktor hanim 32 haftalik hamileyim son 1 aya yakin zamandir ara ara tuvalet sonrasi peceteye sari yesil akinti geliyor. Enfeksiyonum yok. Sebebi ne olabilir tehlike bir durum mu ? Ama her zaman gelmiyor hafta da 2 3 kere falan geliyor.
Fundaab drnihanozdemir 37 haftalık hamileyim. bebeğimin kalp damarında genişleme var ne gibi sorunlarla karşılaşırız?
PurpleTail Merhaba 4+ 2 gündeyim. Kan testimde 11 Ocakta beta 75 idi.. Acaba ne zaman doktora gitmeliyim? Erken gidip keseyi göremezsem kaygılanırım doğru zaman ne zamandır? HappyMom
askvehuzurum drnihanozdemir drnihanozdemir hocammmmm 37+0 gebeyüm. 1 haftadır sümüksü sarı akıntım var… Neden acaba
212121dkkdk Hocam 19 haftalık hamileyim genital bölgem ve üst bacaklarımda ağrı var sebep ne olabilir
drnihanozdemir 212121dkkdk idrar yolu enfeksiyonu da olabilir sadece rahim büyüme ağrıları da olabilir
Benayfiridin Ogi8 Ogi8 ya kendim gibi biriyle sonunda karşılaştım bende 8 haftalık hamileyim ve gebelik öncesi sizin gibi 5 mg kullanıyordum folik asit sonra hamile kaldım iki farklı doktor beni bambaşka yönlendirdi ve bambaşka şeyler söylediler ve emsey adatıp gibi iyi hastaneler ne yapacağımı bilmiyorum , biri kullan diğeri hemen bırak dedi bana . Ben iki günde bir içmemi söyledi doktor
Ogi8 Benayfiridin bir doktor dedi ki diğerleri takviye edici gıda o yüzden aslı bu. Bunu kullanabilirsin dedi ama her gün de içebilirsin demesine çok güvenmedim ama gittiğim iki ayrı doktor da haftada iki kez olabilir elinde varmış kullan dedi. Çevremdeki herkes günlük kullanıyor biraz bende tereddüt etmedim desem yalan olur 😞 umarım Nihan Hanım bize bi akıl verir 🙏
Hkenar12 HappyMom Gecen hafta hamile oldugumu öğrendim. Beta hcg değerim 600 cıktı. Doktora gittim ama keseyi göremedi ve kaç haftalık oldugunu söylemedi. Son adet günümün ilk gününe göre hesaplarsam 7 haftalık olmuş olması gerekiyor. Ama 7 haftalık hamile olsam kesenin görünmesi gerekirdi değil mi?ama gözükmesi. Şimdi ben kaç haftalık hamile olmus oluyorum. Bilgilendirme yapar mısınız 🤗
drnihanozdemir Hkenar12 geç yumurtlama olmuş olabilir 600 de kese görülmez çünkü 4.5 haftaya denk gelir testi tekrarlayıp değer yeterince artmış mı bunu görmelisiniz
Sineemm HappyMom @drnihanozdemir iyi akşamlar doktor hanım ablam bebeğin suyunun azlığından dolayı hastanede yatıyor suyunun tamamen biteceğine ne olacağını biliyoruz ama bunun tedavisi varmıdır suyu cogaltilabilir mi ne gibi bir tedavi uygulanırsa bebeğin yaşama ihtimali olur
Esranuracar Ogi8 ekranda kalp atışını hareketi görmese kalbi atıyor da demez sanırım ya hic içime sinmedi
Hostesmom Hocam af dileyerek sormak istiyorum eşlerimizle ne sıklıkla cinsel hayatımıza devam edebiliriz 13+6′yım şuan