Bsydz drnihanozdemir merhaba kronik idrar yolu enfeksiyonları için ne yapmamız gerekiyor? tedavi edilsede tekrardan oluyor
drnihanozdemir Adyes bu ancak 20-22. Hafta civarında netleşir her ikisi çok farklı şeyler şu an bı tanıları koymak için çok erken
senakhrmn drnihanozdemir Doktor hanım merhaba. Doğumsal kalça çıkığı olanlar normal doğum yapabilir mi acaba ?
KaranIlgarmom drnihanozdemir bir de hocam 10. Haftada kese ye benzer bişey gördü hematom değil gbi dedi ikiz başlamış ama tek devam ediyor olabilir ddi zaten diğer bebeği hiç görmedik kese 10. Haftada piyasaya çıktı geçen cddi kanamam oldgunda icinde o keseye benzer şeyin su var bildgin o boşalmış silik kalmış şuan pihtiya dönmüş ddi anlamadım ama
senakhrmn drnihanozdemir Doktor hanım merhaba. Doğumsal kalça çıkığı olanlar normal doğum yapabilir mi acaba ?
23seymanur43_belin drnihanozdemir merhaba nihan hanım,ben önceden bir düşük yaptım ve şimdi hamileyim sancılarım çok doktoruma gittim bana kan sulandırıcı,fitil ve iğne verdi bana dediki 15 gün sonra gel sizce bu ilaçları kullandıktan sonra ne olur?
Cansel45 HappyMom merhabalar hocam 32. Haftadayım aşırı derecede kalp sıkışması nefes darlığı ve çarpıntı aynı anda geliyor genelde akşam saatlerinde oluyor sizce normalmidir çok kötü oluyorum o an ve yarım saat sürüyor bu durum.
Saadet4480 Merhaba doktor hanım ben 12 haftalık hamileyim ve hiç su içemiyorum bebeğime zararı varmı bilmiyorum ☹️
drnihanozdemir Saadet4480 bu haftalarda yok ama 14 hafta dolunca artık zorla da olsa kendinizi günde 2-3 litre sıvı tüketmeye zorlamalısınız
Rabis43 HappyMom merhabalar 32. Haftadayım 2 gündür tekmeleri daha gücsüz bi sorun varmidir kontrol 4 gün önceydi bi sorun cikmadi ama.
Kelebekler HappyMom 28+1 haftalık hamileyim rahim ağzı uzunluğum 15 mm 21+6 da acil serklaj oldum 5.5 mm ile günlük hayatım ne şekilde olmalı yemek yerken oturuyorum wc gidiyorum gün içerisinde ve namaz kılarken oturuyorum sadece bunların bi zararı olur mu yemeği mi de yatarak mı yemeliyim
drnihanozdemir senakhrmn hayır ortopedi doktorları önermiyor ama yine de bunun dereceleri var ortopedi doktoruna görünüp bununla ilgili ordan rapor almalısınız
Aleynalemi HappyMom 6+2 haftalık hamileyim bu süreçte 4 5 kilo aldim yemek yemek ıstemiyorum ama midem öyle bi süzülmüş oluyor ki yemek zorunda kalıyorum. Bunun sebebi nedir?
drnihanozdemir Aleynalemi diyetisyene başvurmanız ve kurallarına uymanız gerekli kilo alımınız çok hızlı ve fazla olmuş
drnihanozdemir Beyza2526 içinde olduğumuz süreç covid süreci olduğu ve gebeler hafif atlatabildiği için öncelikle cıvid testi gerekir Eğer inşallah değilse bir göğüs hastalıkları uzmanına görünmeniz gerek
Dryaakgn drnihanozdemir Doktor hanım öncelikle merhaba sağlıklı günler dilerim 38+4 teymm 2 gündür derecede anal bölgemde meme çıkmış aşırı bi kaşınma var napmam gerek fitil kullanımı zararlımı
Biryigitannesi drnihanozdemir hocam gebeliğim 31+4 şuan ve ara ara kasıklarımda alt karnımda sancılarım oluyor yalancı sancılar bu şekilde mi oluyor acaba yoksa başka bir durum olabilir mi
Cemrece HappyMom Merhabalar hocam. 18 haftalik hamileyim ve uzun sure ayakta kalirsam ya da 1 saat yuruyus yaparsam belim cok agriyor ve sol bacagima vuruyor bi sure topalliyorum acaba bu neden kaynaklanir boyum 1.50 bununla ilgisi olabilirmi
drnihanozdemir Cemrece boyunuzla da ilgili olabilir bacağa belden vuran ağrı bel fıtığı habercisi de olabilir fizik tedavisi doktoruna görünebilirsiniz
hirahamza65 drnihanozdemir merba hocanm sizi youtube dende takip ediyorum 25 haftalik hamileyim bazen bebeğim çok hareketli oluyor bazende çok hareketsiz oluyor endişe edicek bir durum mudur acaba ikinci sorum normal doğum denildiği kadar zor mu şimdiden teşekkürler