Rabiaoykunaz HappyMom merhaba tarlusal adet sokturucu hap içen gebeleriniz Oldu mu acaba olupta doğum yapan var mı?
Gulserenozgur-03 Merhaba😊 Bebeğin eşi rahime yakın olunca zararı var mıdır ne gibi sonuçlar oluşur ? Teşekkürler.
1_ayse1 drnihanozdemir ben kürtaj olalı 55 gün oldu ve adet olmadım hala hamilelik testi yaptırdım birin de gebe çıktım birinde gebelik yok dediler adet olmamanın sebebi ne olabilir ?
GizemMelih Gamzissss jilet kullanamıyorsanız. Erkeklerin sakal yada saç kesmek için kullandığı makinaları öneririm.
Tugbawq HappyMom HappyMom merhaba doktor hanım 18 haftalık gebeyim plasentam biraz aşağıya yerleşmiş haraketlerimi kısıtlamalı mıyım
Annesinin_Busesi drnihanozdemir Hocam lansinoh tarzı kremleri doğumdan önce kullanmaya başlamalı mıyız? Eger öyleyse kaçıncı haftada kullanıma başlamamız doğru olur?
Mrvkrnylmz Merhabalar ben bugun çok çaresizim ve burayı görünce şuan çok mutlu oldum . Bir yıldır doğal yollarla hamile kalmayı deniyorum fakat malesef olmadı 1 yıl sonunda rahim filmi çekimi yaptım yani 21aralıkta ve normalde düzenli olan adet dönemim bu ay 5 gün gecikti. Bunun üstüne sevinerek doktora gittim önce ultrasonla baktı birşey gözükmüyor küçükse kan tahlili yapalım dedi ve sonuc beta 1.20 cıktı kesin hamile değilsin dedi birkac gün daha bekle adet olmasan adet söktürücü hap yazıyorum onı iç dedi ben çok arada kaldım ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemem gerekli yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese selamlar iyi akşamlar dilerim.
Hatimm66 @drnihanözdemir hocam . 5+4 haftalık hamileyim ve sabahları özellikle de kendimden geçiyorum mide bulantılarım artış gösteriyor ve herşeyden tiksinme geldi yediğim tek şey tuzlu kraker ve aşırı halsizim yemek yemek içimden gelmiyor ve kasık ve karın boşluğum şiddetli ağırlarım var ne yapmam gerekiyor :/
qaye35 Merhabalar kolay gelsin 12 haftalık hamileyim.karides ve kalamar yiyebilir miyim,bebeğe Bir zararı olur mu? İnternette her sitede farklı bir şey yazıyor,hangisine guvenecegimi bilemedim.İyi akşamlar teşekkürler şimdiden.
Esranuracar HappyMom kalp atışlarını duymak için doktora gittim fakat dinleyemedim . Doktara sordum iki kere ben gördüm sorun yok dedi ama aklım karışık kaldı öyle birşey olabilir mi
Tgcgul Merhabalar, ben 33 haftalık gebeyim bebeğimin hala başı yukarda ayakları aşağıda doğum pozisyonu alması için yapabileceklerim nelerdir?Bilgi verirseniz çok sevinirim
Yasmink Merve9695 işte şöyle birşey varmış 3. Trimesterde kullanılmıyormuş siz doğuma kadar nasip olursa kullanacakmısınız doktorunuz öyle mi dedi?
Merve9695 Yasmink bana emzirirken dahi kullanabilecegimi söyledi psikaytri kendi kadın doğum doktorum da kullanabilirsin ilacını rahat ol sorun yok dedi tansiyonu olan da tansiyon ilacı kullanıyor kullanılanilamayan ilaç grubu olarak görülmüyor lustral hamilelikte önerilen bir ilaç gelebigi öğrendiğimde bıraktım ben rahat da geçti aslında ama 14. Haftada rahatsızlandim ve üstesinden gelemiyordum. Allah dertsiz derman vermesin inşallah
Irem1919 drnihanozdemir Merhaba hocam 24+2 haftalik hamileyim ama cok fazla hissetmiyorum boyle bazen ust ust kalp atar gibi atiyo gazım varmos gibi hep bide bugun karnima baski yapar gibi hep lavaboya gitmek istiyorum 2 gun once doktorum hiç bi sorun yok dedi ama korkuyorum ister istemez simdiden cevablarsaniz tesekkur edrim bide disaridan haraketleri ne zaman hissedilir babamiz biraz sabırsızda 🤭
Dilges HappyMom Merhaba Hocam ben 32+4 günlük hamileyim bebeğim suyu sınırdaymış neyapmamı önerirsiniz gelişim geriliği yok şuan ama bebeğim aşağı kısımda
Sena_nur1 HappyMom 25 haftalık hamileyim kan hapı kullanıyorum dışkı rengim siyah oluyor kan hapı dolayısıyla diye duymuştum bir gün içmeyi unuttuğumda normale dönüyor bunun bir zararı varmıdır acaba 🤷♀️