Melikekpln 13-15 arasi olanlar durumlariniz nasil agri sizi bi sıkıntınız varmi? Benim ara sira yel giriyor kalcama😄 bugun 13+3 m biraz basim agriyor arada kasik agrisi sukur baska sknti yok sizde neler var
Nazli_01 Melikekpln 15+4 um bende sadece bas agrısı vede tansıyonum cok dusuyor o oluyor baska bırseyım yok cok sukur canım
Melikekpln Hafise heh aynen popo kemigi hatta kenari ortasida değil. Bas agrimda oluyor bazen dayanamayınca parol iciyorum valla
Nazli_01 Hafise parolu serum olarak damardan alırsan daha faydalı oluyor canım bende de mıgren var cok kotu yapıyor tansıyonda dusunce
HaticeeKubraa 14+5 im . Bel sırt ağrısı sıra mide ağrısı kasık ağrısı oluyor ve haftada bir 2 kez tansiyonum düşüyor 1 Aydır kontrole gitmedim 22 Ocak’a randevu aldım en erken güne,bunlar bir sorun mudur kızlar sizce şuan acile bi gitsem mi kararsız kaldım ?
Melikekpln HaticeeKubraa kendini cok mu ac bırakıyorsun acaba,açlıktan da dusebilir tansiyon hafif kuruyemis meyve falan ye bence ara öğünlerde öyle dene birde. Yada tatlı birsey ye bakalim düzeliyormu tansiyon. Cok dayanilmicaksa doktoruna danis acile gitsende bisey yapmazlar tansiyon ölçüp dinlen derler heralde
Melikekpln Hafise ayy 😬 bendede hamilelik reflüsu olustu😐bende bian keske icmedeydim dedim simdi seni yorumu okuyunca🤭
Hafise Melikekpln ben ilk zamanlar bulantıdan yerlere yatıyodum bulantı ilacı vermişti doktor onu da içmedim içmeyeceksem niye alıyoz ilacı onu da hiç anlamadım 😁 hep annem yüzünden önceden regl olunca agrı kesici içme hamilelikte bi zararı mararı cıkar diye diye ilaçtan soguttu beni sagolsun😁 hani bu tarz durumlarda ben derim ki sabret bebiş için önceden ilaç yoktu neneler zamanında geçer Allah ın izniyle 🤲
Bittercikolata Melikekpln 14 haftalığım belime sürekli yel giriyor bı kaç gün iyiyim tekrar aynı yere yel giriyor. Başımda 2 haftadır sürekli ağrıyor camdan kafamı çıkarıp temiz hava alıyorum başıma kolonya sürüyorum öyle idare ediyoruz. Bide tiksintim halen gecmedi yiyecek bişey görsem hemen öğürme geliyor😫😂
mercimekkoftesi1 13+3 bnmde, kesilmeyen baş ağrım var kalça kemiği ağrım var. Kalça ağrısı sadece bende var zannediyordum ama genelde oluyormuş demek ki. Yürürken canımdan can gidiyor 🤦🏻♀️
Nazli_01 Hafise o zaman bırsey dıyemem canım doktor baba tuz ye dedı 😂 tansıyonum dusuyor dıye ben kokten kesmıstım odem yapar diye ye dıyınce yapacak bırsey yok dedım 😂
Gamzeakd Melikekpln ben de 13+1 benim de iki gğndür kasığıma kramp gibi girip çıkıyor sonra geçiyor bende anlamadım 🙈