Ceylanyakar Kızlar 38+1 haftadayım ama bebeğim daha doğum kanalına girmemiş .sizlerin benekleri kaçıncı haftada girdi doğum kanalına girmesi için neler yapmalıyım
Sedaa61 Ceylanyakar bende 38+5 deyim daha girmedi plates squat her şeyi yapıyorum inşallah bu hafta girer 🙏🥺
Bkorta Ceylanyakar merhaba benim ilk doğumumda 40. Haftamda bile girmemişti doğum kanalına i. Doktorum canım yürüyebildiğin kadar yürü inip çıkabildiğin kadar merdiven in çık yerleri viladayla değil çömelerek sil dedi ama yinede 41.haftada doğum başlayınca kasılmalarla indi :)
E_A1121 Ceylanyakar benim doktorum kanala girmiş yada girmemiş demedi hiç bana sormakta aklıma gelmedi ama iki haftadır bacaklarımın arasında ki kemiklerim ve belim cok agrıyor cok asagıda hissediyorum baskıyı girmişmidir acaba kanala onun agrısımıdır🤔38 haftalığım
Sedaa61 Ceylanyakar daha olmadım pazartesi olacağım isteğe bağlı sezeryan isteyeceğim gelmezse bakalım hayırlısı🙏
Ohaezgi Ceylanyakar 32.haftada gittim kanalda dedi erken doğum riskim var şuan 35.haftadayım ilaçlarla bekletiyoruz