NefesDeniz izmirlihatice Tüp bebek tedavisi görsen daha iyi olur. En azından hamile kalma oranın daha yüksek olur. Allahım gönlüne göre versin.
izmirlihatice NefesDeniz tup bebek icin malesef 5 yilla kadar olamayiz borcumuz fazla sadce esim ve benim desteğimiz var 3simin ailesi bir kurus yardimlari yok
Hamileyim-mutluyum izmirlihatice Allahtan umut kesilmez canım hep pozitif düşün stres yapma zamanını bekliyor en hayırlı zamanda gelecek inşallah evladın 😘😘😘
derinsart izmirlihatice sebepsiz kısırlıksa bence tutma ihtimali yüksek olur😊 ins aşılmayla olur tüpe hic gerek kalmaz
izmirlihatice derinsart sole bi 30 bin tl olsa hemen tup dusunuyorum ama malsef uzun sire olamaycak tup bebek
yelizb izmirlihatice canım bana da doktor pko dedi.her ay dene dene sonra dedim ki olmuyor ya tedavi oluruz yada annesiz babasız bir evlada yuva oluruz dedim.takmadım.o ay oldu.inanmadım kaç kere test yaptım.. Ve yaşın geö değil.ben de 31 yaşındayım 5 yıllık evliyim. Tedaviye başladınız mı siz? Birde ovulasyon testi ile kaldım ben kullandın mı
izmirlihatice yelizb 8 senede denemwdigim.tek sey asilma ve tup bebek oyzuden takilma flan dgl ben cok takılmadan an aylar vardi unutmustum ama bu 8 sene cok doldum bu ay
Denizesin yelizb 5 yıl mi denediniz canm olmadı.benim de 1.5 yıl oldu bende aynı senin gibi en kötü yuvadan bir bebek alırız diye düşünmeye basladim
Mervemerve58 izmirlihatice üzme kendini o senin imtihanın ve sabrettikce başarırsın kazanırsın o imtihanı ve rabbim öyle beklemediğin bi anda ferahlık verirki içine öyle güzel mükafatlandırırki snei kendin bile inanamzsn yaşadıklarına allahim isteyn herkesin kucağını doldursun rabbim sanada nasip etsin o tadı
Asli1453 izmirlihatice cnm tevekkül et vazgeçme ben 7 yıl sonra hamile kaldım oglum şuan 5.buçuk aylık galiba tekrar hamileyim ama emin degilim Rabbim sanada yaşatsın bu güzel duygu umudunu yitirme
izmirlihatice Asli1453 Asli1453 aminn insalalh cnm bizde nasip eder hayırlısı nasip etsin sizde saglicakla kcagina almayi nasup etsin
Handan04 Abla sabret buda bizim sınavımız mecburen sabretcez zamanını bekliycez ve en uygunu aşılama olmak İNŞAALLAH İkimizinde aşılama miz olur tutar bu arada tüp bebek o kadar pahalı mi yaaa devlette ne kadar acaba