Mervee8
Çok geçmiş olsun, geçen çarşamba tam 13+0 da benim de adet kanaması gibi oldu. Başından beri progestan kullanıyordum. Doktora gittim hemen gece, çocuk iyi ilacı 3 e çıkaralım dedi, bir de progestan iğne vurdu. Çrş gece ve perşembe sabah kırmızı pıhtılı kanama oldu, sonrasında pembe ve kahve lekelenme olarak birkaç gün devam etti. Bu sırada kan sulandırıcıyı bıraktım. Progestanı ağızdan günde 3 aldım. İlk 2 gün gerçekten tuvalet harici kalkmadım. Ağrılarım için magnezyumun çok faydasını gördüm. Çok şükür geçti. 1 hafta içinde 3 4 kez doktora gittim. Bebek iyi gelişimi iyi. Kanamanın sebebi yok. İlk ufak bi kanama alanı gördü doktor sonraki gidişimde görülmedi. Bebek iyi olduğu için rahatladım. Şimdi de yemek yapmak için kalkıyorum mümkün oldukça uzanıyorum. İçiniz rahat olsun diye yazmak istedim, inşallah bir an önce geçer. Bu sırada doktorlar ve hemşire arkadaşım, kanama artarak devam etmiyorsa stres yapma diye söylediler. İlaçlar işe yarıyor ki rengi değişerek azalıyor. İyi düşünelim iyi olsun. Sizin de inşallah tamamen biter. Allah kucağınıza da almayı nasip etsin 🙏