tuubshh Bugün itibari ile 39 haftalık olduk ve hiç belirtim yok sedece bacak arası kemiğim ağrıyor Cumartesi kontrol var bakalım ne olacak dua edin Cumartesi kadar sancım falan gelsin 🤦♀️
Yusufunannesi35 tuubshh 39+6 da dogum yaptim gelmeye niyeti olmayan bir keloğlan la :) doktor 40+1 e kadar beklemek istedi ben tarihi güzel olsun diye 11.11 de sezeryan doğumla kucağına aldım oğlumu
Merverolemir tuubshh bacak aranız squat tan dolayı mı ağrıyor 🤔 benimde ağrıyor da geceeleri bile uyandırıyor ağrı
tuubshh Benim ikinci bu ilki normaldi buda normal olsun istiyorum inş herşey yolunda normale engel yok ama sancı yok su yok nişan yok açılma var ama sancım olsa keşke ya
MucizeBirKalp tuubshh benimde bugun kontrolüm.vardi 3800 olmus oyuzden biraz zorlar gun geçtikçe de kilosu artıyor dedi. Ah normal olsun istiyorum ama kısmetimde ne var bakalim
tuubshh MucizeBirKalp maşallah kilosu varmış sizinkinin doktor bana dikkat et çok almasın bebek çok da vermesin dedi ama ben doğuramıyorum die öle yemek yiyorum 🙈
MucizeBirKalp tuubshh valla ben pek biseyde yemiyorum istahim yok gibi bisey ama masallah 1 haftada 400gr kadar almis. Insallah bikac gun icinde kendisi gelmeye karar verir kolayca
tuubshh Merverolemir ondan mı açılmadan mı bilmiyorum ama ağrıyor dediğimde doktor normal bebek aşağı iniyor demişti her akşam squat yapıyorum plates topunda hep hareket yapıyorum rahatlıyorum onları yapınca ama gece olup yatacağım zaman ağrıyı hissediyorum
tuubshh Yarın hastanrye gidiyorum bakalım yatış olacak mı dua edin lütfen 🙏 hayırlı bir doğum olsun inş