burcu1225 2 aylık hamileyim çok kötü grip oldum ben ve iki çocuğum iki çocuğum şükür iyi ama ben kötüyüm ne iyi gelir ne yapsam atlatırım beynimi kaldıramıyorum artık
KevseR- burcu1225 burcu1225 geçmiş olsun. Öncelikle covid testi yaptırmanızı öneririm. Devamında su mutlaka için meyve portakal muz ve ılık süt için. Bende grip olduğumu sanıyodum meğer covid olmuşum.
merveklyc burcu1225 Bence bir covid testi yaptır çünkü belirtileri aynı.Bol su iç portakal mandalina limon tüket Allah şifa versin 🤲
Zeynep-aa burcu1225 mandalina portakal kivi limon bal keçiboynuzu pekmezi ceviz kuru üzüm, üzüm karası falan ye kuzum takviye olarak. Miden bulanmazsa kemik sulu çorbalar yap
burcu1225 KevseR- inşallah değilimdir çocukların ateşi 38 di boğaz enfeksiyonu dedi iğne verdi bana bulaştı
AyseAli_07 İnşallah giriptır canım nane limon iç şu meyve tüket bol bol Rabbim şifa versin inşallah sana güç kuvvet versin 🙇🙇🙇🙇🙇🙇😯😯😯
burcu1225 merveklyc 2 kere oldum çok acıtıyor o testi yapamam daha grip ama belli çocuklara boğaz enfeksiyonu dedi doktor
Zeynep-aa burcu1225 geçmeye yakın şiddetleniyo hep zaten sonra azalarak geçiyo insallah gececek sizinde yinede doktorunuza görünün