Damlae16 Minikkusum_ daha şimdi banyodan çıktım kusmaktan nefret ediyorum ya mide bulantısından ama geçmiyor gece 2 tane prilam içiyorum sabah aç karnına zofer içiyorum ama yok yine akşam olunca kusuyorum
Yusufunannesi35 Minikkusum_ zofer diye bi ilaç var canım çok etkili ama akşam saat 10 dan sonra etkisi geçiyor ben uyumaya çalışıyorum yeşil elma kraker de iyi gelyor
Asanmerve Bende aynı dertten muzdaribim malesef hiç birşey etki etmiyor prilam kullanıyordum artık o da etki etmiyor doktorum bugün zofer kullan dedi yarın başlayacam bakalım 😔
Hav12316 Asanmerve Zofer içme cnm en son evre kanser hastalarına verilen bir ilaç mış ben ilk hamileliğimde kullandım faydası yok zararı var
bussberk Asanmerve merhaba başladınızmı zofer e bende prilam kullanıyorum ama yinede midem bulanıyo zofer dahamı etkili ?
Yusufunannesi35 Damlae16 bende aynı şekilde oluyorum akşam uyumaya çalışıyorum yada 2 tane iç doktoruna sor ama
Minikkusum_ Damlae16 ilaç bile fayda etmiyor desenize banada dün yazmış almadım valla belki bi iae yarardı diyorum şimdi 😭
Nur_93 11 haftalık. Olucam yakında ve doktorun yazdığı prilam çok çok iyi geldi bi kere bile kusmadım valla bence al eczaneden hiç bi zararı yok gebeler için özel bi bulantı ilacı
Minikkusum_ Nur_93 aynen dün yazmıştı vitamini aldım onu almadım reçeteyi tekrar göstersem verirler mi acaba
Minikkusum_ Yusufunannesi35 bana da bi ilaç yazmış aama ismi ne bilmiyorum almamıştım tekrar redeydi vermden alırmıyım acaba dün yazmıştı teşekkür ederim bu arada
Damlae16 Yusufunannesi35 zoferi 2 kere icebilirim aslında gün içinde de ama prilam da kullanıyorum diye içmek istemiyordum bı doktora söyleyeyim yarın kontrolüm var zaten izin verirse öyle yaparım
Damlae16 Minikkusum_ prilamin kullanımını öğren mutlaka ona göre iç canım o biraz da olsa kesiyor günlerdir kusmuyordum çok nadir oluyordu oda çok kısa bir kere oluyordu prilam iyi aslında canım inşallah geçer ya valla zor 13. Haftayı bitiricem 5. Haftadan beridir kusuyorum
Damlae16 Minnosunannesiii yaa ben de doktoruma sorup kullanicam zaten günde 4 kez kullanılabiliyor ben de çok kullanmak istemedim ama doktora sorup alayım
Mavi87 Minikkusum_ prilam kullanıyorum gebeler için üretilmiş zaten mide bulantısı için kullanılıyor. Yoksaaaa duramam bende ama benim azaldı şükür. Doktorunu ara söyle canım tekrar yazsın
Minikkusum_ Mavi87 çok teşekkür ederim belkide pilavı yazmıştır reçeteyi tekrar gösterin de alim bari