Sinemya size naçizane tavsiyem cimer den şikayetçi olmanızdır.ve twitter kullanıyorsanız eğer ordan hagtag koyarak yazın bunları sesinizi duyurun..devlet hastanelerinde hertürlü alet,makina teçhizat ortam mevcut hemde fazlasıyla..devletimiz bu konuda üzerine düşeni layıkıyla yapıyor Allah razı olsun..ancak bazı sağlık çalışanları (hepsi degil ))maalesef kibirle,büyüklenmeyle karakterlerini öne çıkararak nefret ettiriyorlar bizi.. özele gitmek durumunda kalıyoruz.. istediğimiz sadece insan muamelesi görebilmek.aslında insan aynı insan..! Ama devlet memuru olmanın rahatlığı var bazı çalışanlarda. Ve bizlere kötü davrananlar yüzünden devlet imkanlarından faydalanamıyoruz..sonuçta bizim hayırımıza sağlıkçı olmuyorlar veya maaşlarına da ortak değiliz..neyin hıncını alıyorlar bizden bilmiyorum..sağlıkcıya şiddete hayır! buna katılıyorum.ama hastaya da şiddete hayır! Bi soru sorarsın cevap vermez ,cevap verir meymenetsiz suratıyla,adam yerine koymaz..şiddet sadece kaba kuvvet değil, suratsız olmaları bile bana şiddet..