esrtsc27 Kızlar spinal sezaryen ile meleğime kavuştum. Şuan hala uyuşukluğum geçmedi ne zamana geçer ya 👀 12:40 gibi odadaydım
esrtsc27 berus anestezinin etkisi geçtikçe oluyor gibi daha yürütmediler beni ama ilk kalkış falan olmadı :)
Minnowum esrtsc27 agrilarin olucak canim.Basin donecek ayaga kalkinca ama ne kadar cok yurursen o kadar cabuk iyilesiceksin🙏sezeryan yerinde agri olucak karninin ici sallaniyor gibi hiss ediceksin😀elinle tutunca rahatliycaksin
Minnowum berus agri kesici azacik kesiyo agrini bende sezeryan olmusum ilk gebeliyimde agri olucak yeni yeni ama ne kadar cok yurursen o kadar cabuk iyilisiceksin
Glakky1 esrtsc27 ayy bende olucam da çok korkuyorum belden vurulan igneden. Bacaklarım uyuştıgunda panik olurmuyum acaba 😔 kafam çok karışık ve korku dolu
esrtsc27 Glakky1 hiç korkma gerçekten damar yolu bile daha çok acıtıyor ama bacakların uyuşuk olması saatlerce çok tuhaf tabi felçli gibisin.. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin
oglum0603 esrtsc27 benim uyusuklugum 6 7 saat sonra geçmişti. Ayağa kalkarken basim çok dönmüştü sedyeye düştüm. Çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün 😊
berus esrtsc27 heyecanla bekliyorum 🙏🙏 cok gusel duygu dimi yanında artık gözünün önünde. Ay düşününce bile gözlerim doluyor Rabbım herkese nasip etsin🙏
esrtsc27 berus yürüttüler demin gerçekten abartıldığı kadar zor değil ilk kalkış yürüyüş.. Ayrıca sezaryen olunca süt gelmiyor falan deyip üzmüştü beni herkes çok güzel emişiyoruz valla 😀