minik_kalbim Gulcan06 insallah kurtulursun bu illetten hemen hamile kalırsın berbat bişey Allah beterinden sakınsın.Allahtan bende hamileyken yakalandım buna yoksa benimde olmazdı.
Gulcan06 minik_kalbim valla bende hamilelikten sonra oldu stres bağışıklık düşüklüğü felan yaşadım inşallah affedersin ama sümük gibi sarı bazen yeşil oluyor
Gulcan06 minik_kalbim tabiki izmirde bir doktor yapıyormuş onuda burdan aldim ama izmir uzak olmasına rağmen gitmeyi düşünüyordum konya diyince hemen giderim memleketim amcamlar dayımlar halamlar hep orda kalıcak yerimde var cunki skldim artık bundan yani herşeyimi etkiledi
Gulcan06 minik_kalbim doğumda gider diyorlar o akıntı gitmezse yaptirrsin sonrasi ben şuan hamile kalamadigim için o engel olabiliyor diye yaptircam
Esra004 oglum0603 valla benimde yesil akintim var 3 hafta unce doktora gittim fitil verdi onu kullandim vel halada devam ediyo akintim😞
oglum0603 Esra004 çok geçmiş olsun canım. Ben bu postu paylaştıktan ertesi gün doktora gittim fitil verdi adını hatırlamıyorum içinde sadece iki tane vardı 3 gün arayla kullandım çok şükür 4 5 günde geçti tekrarlamadı. Inşallah seninde en kısa zamanda geçer
Esra004 oglum0603 ben donaxyl bunu kullandim 6 tane vardi icinde yaa benim akintimda fazlasiyla var bide kokulu cokta kasintim var🤦♀️ cok kotu bisey yaa
betulmudedibiri oglum0603 inşallah görürsünüz mesajımı🤲🏻 yeşil akıntı için doktor vajinal muayene mi yapıyor acaba
Esra004 oglum0603 kasintim o kadar var ki anlatamam yani mesela 3 4 gün yok basliyo tekrar hep yara olmuşum 😞😞
Busra3509 oglum0603 Ben de bu durumu sürekli yaşıyorum Fitil kullandım yine tekrar ediyor nasıl kurtulacağım bundan bilmiyorum
Busra3509 Bu yeşil akıntı beni mahvetti bundan kurtulamıyorum fitil falan kullandım tekrar ediyor doğumdan sonra bu tamamen geçiyor mu acaba bilen var mı😟🤔