oglum0603 Arkadaşlar 3 gündür yeşil akintim var mantar sanırım hafif kaşıntımda var. Doktor randevuma 10 gün var. Bol su içmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum bebeğe zarar verir mi ? Benim gibi olan varmi ? 11 haftalık hamileyim
Suzii-90 oglum0603 enfeksiyon diye biliyorum yeşil akintiyi ve 10 gün beklemesen iyi olur canim hamilelikte enfeksiyon iyi değil
Minikkusum_ oglum0603 canım ben 9 ay çektim o enfeksiyonu yani yeşil akinti oluyor evet ama bebeğe bi zarari olmadigini söyledi doktor fitil krem falan verdi bi iae yaramadi cok sukur bebegim saglikli doğdu yarın gittiğinde sana da verir ilaç endise etme bisey olmaz Allahın izniyle
Metehan_ve_annesi oglum0603 aile hekimine ya da acile gidin. Benim bu tarz sorunlarım çıkarsa ve randevum daha süre varsa öyle yapıyorum. Beklemeyin derim.
Suzii-90 oglum0603 acile falan git canim fitil falan verirler ic çamaşırını surekli degistir ve utuleyip giy canim geçmesine faydası olur insallah ama sen doktora gitmeyi ihmal etme
Abdullahm1 Minikkusum_ aynen benimde 2 aydın var neredeyse . Kağan Kocatepe de mantarın bebeğe hiçbir şekilde zararı olmaz diyordu Allah en iyisini bilir tabi yani tıbben bilineni kadar söylemiş o da . Fitil falan kanama yapabiliyor bazen .
Ebru555 Minikkusum_ bende yesıl oluuyo ara ara sonra hafif sarı ve renksiz oluyo bunlar olurken akıntınız cok oluyomıydu
Minikkusum_ Abdullahm1 bende çok şükür kanama falan olmadı mantar değildi de benim ki enfeksiyon du sadece Allah şifa versin inşallah
oglum0603 Minikkusum_ 6 haftalıkken ıdrarda enfeksiyon çıktı doktor ilaç verdi geçti ama şimdide yeşil akıntı başladı kurtulamıyorum ya
Raymalifalitiko oglum0603 doktor henüz erken deyip bana enfeksiyon icin ilac yazmadi 13. Haftamdayim sorduğumda 11. Haftamdaydim
minik_kalbim oglum0603 canim vajinal enfeksiyon deniliyor benimde var yeşil akintim 14 tane fitil kullandim inan işe yaramiyor vajinal yikama olursa daha çabuk geciyormus ben yaptiramadim aslinda basit bi işlem tendirdüyot döküyorlar vajinaya doktorunuzdan isteyin bence.Ayrica bebegede zarari yok
Gulcan06 minik_kalbim canım bu işlemi nerde yapıyorlar tesadüf bakarken denk geldim 1 yıldır ne ilaçlar kullandim geçmiyor yeşil bazen sarı akintim var bu işlemi duydum ama yapan doktoru bulamadim bildigin varmı
annepanda oglum0603 saglik ocagina gidip idrar tahlili yaptirin 10 dk sonucu cikiyor ve dr bunun icin ilac yaziyor. Bende bugun cikti. Kendi doktorumada danistim verilen ilaclarida kullanin dedi. Kontrolu beklemeye gerek kalmaz boylelikle.