merveaksen_28 Duygus97 valla bende üzüleceğim şeyler duyuyorum okuyorum bazen ama yapacak birşey yok h bir güzellik acı çekmeden gelmiyor doğanın kanunu bu ☺️🧿
merveaksen_28 Merve_tan valla mutlaka paylaşıcam cinsiyetini öğrendikten sonra takipte kalın çarşamba günü 11 de randevum eve gelir gelmez yazarım 😂🌸
Senemunlu Raymalifalitiko evet erkek bebegimdede oldu ama bu kadar fazla degildi . Bu gebeligimde hersey cok fazlaydi
merveaksen_28 Gamzeakd öylede 14 16 hafta arası net diyor internetdeki doktorlar bende devlete 14 haftalığın içindeyken gittim 1 ay sonra gel dedi bana ozamanda çok geç oluyor
merveaksen_28 ftmlgz devletteki cihazlar renkli cihaz olmadığı için bide göstermiyorsa pek üstüne düşmüyorlar sonraki haftalara veya aylara atıyorlar özelde öğrenmek daha çok mümkün oluyor diyorlar hep ama sizde öğrenememişsiniz
Barbi merveaksen_28 özellede alakadı yok bana kaç defa farklı şey dediler. Bir erkek bir kız bir erkek en sağlıklısı 16 18 hafta bence öncesi yüzde doksan yanıltıcı
mom6565 umran_burak maşallah bütün akraba ikiz rabbim ne gzuel sizede nasip etmiş darısı benim basima olsun ınslalah ikiz bebeğim olsun
Nur2018_emir 12+2 haftalik hamileyim ikili tarama testi yapilacakti cok inatci ddi doktor bi uygun pozisyonda durmadi haftaya bi daha gidicem..
merveaksen_28 Barbi 2.5 aylık hamileyken erkek olduğunu öğrenmiş arkadaşım özelde oyüzden biraz moralim bozuldu bir niye hala öğrenemedik diye ne yalan söylim valla
Barbi merveaksen_28 2.buçuk ay çok erken cinsiyet için bana 3 aylıkken erkek dediler hemde yüzde 95 dedi doktor biz baya hazırladık kendimizi ilk çocuğumuz bide sonra yüksek ihtimal kız dedi tabi biz şok:) bence yanlış odaklanmaktansa geç öğrenmek daha iyiymiş onu anladım
2prensesannesiiiii merveaksen_28 ilk imde hiç bir belirti yaşamadım kızdı bunda koku hassasiyeti oldu öyle mide bulantısı istifar felan yok yemeğimide yiyorum ama kokular çok keskin geliyor
merveaksen_28 Barbi erkek hazırlığı kıza döndü yani o kötü olmuş ama doktor tam emin olmadan nasıl yüzde 95 erkek diyor onu anlamış değilim valla 2.5 ay tabi erken ama tutturmuş arkadaşım şuan 27 haftalık hamile erkek yani değişmemiş sonüç 😂
Barbi merveaksen_28 öyle gerçekten bizde şaşırdık bu gidişimde net anlicam çünkü yüksek ihtimal dedi kız içinde
merveaksen_28 Barbi çok birşey almışmıydınız bari nasıl oldu bende alışveriş yaptım ama BİM’e gelmişti ve hem uygun hem kaliteliydi hem kıza hem erkeğe gidecek renkler aldım dayanamadım 😂🤭