ZeyHus33 Kızlar 31 haftalıgım ama bu aralar bebegim karnımı cok sertlestiriyor biyere toparlanıp duruyor normalmi 1 aydır hastaneye gitmiyorum ayın 19 unda randevum var gidecegim
Serpil3413 ZeyHus33 benimde öyle karnımın yanlarında özellikle hissedyrm hareketleride yok cılız sanki sizinde öylemi vede vajinamda baskı hissediyorum
aselelif06 ZeyHus33 bemiöde öyle tek bi yerde toplanıyor. Karnımın bi tarafı diger taraftan daha yüksek oluyor bu durum acayip canımı sıkıyor canım da yanıyor ittiriyoruö dürtüyorum öyle düzeliyor. Bebek dönüyor kendine yer arıyor işte
Nurbl ZeyHus33 benim iki gündür uyutmuyordu bile çok sert oluyor toplanıyordu dr a gittim suyu kalmamış dedi kalp atışları yavaşlamış göz ardı etmeyin bi dr gidin bence❤️
neslihann87 ZeyHus33 toparlandığı an kasılma denilen şey oluyo normalde olan birşey ama önlem amaçlı gidin
Abdullahm1 ZeyHus33 benimde öyleydi doktora söyledim nstye bağladı birşey çıkmadı az sancı çıktı sen abartıyorsun dedi
DaisyMom ZeyHus33 toparlanip hrmen duzeliyorsa normal olarak goruluyor.Benimde oluyor bir yere toplaniyor ovaliyorum karnimi yada pozisyon degistiriyorum hemen geciyor.Yalani kasilmalar oluyor.Ama gecmeyip uzun suruyorsa mutlaka danisin.