incininannesi Meryemkale bende 25 haftaligim bendede var o buz gibi sular iciyorum resmen çok ama çok kötü birşey 😏
momsboys Meryemkale tamamen kesilmiyor ne yazıkki bazıları bizim gibi dertli hamilelik geçiriyor rennie duo kullan ama günde 3 kere felan
incininannesi Meryemkale valla bazen boğulacak gibi oluyorum nefes zor aliyorjm kontrole gidince soylicem doktoruma
Ssmzsh Meryemkale evet evet evet 🤦🏼♀️ tek çare gaviscon. Gaviscon olmadığı zaman yarım çay kaşığı karbonatı su bardağında eritip içiyordum en azından uyuyabiliyordum. Öbür türlüsü güç 🤢
Eylul2107 Meryemkale evet bide uzanınca sanki birsey varda bogazimda cikacak gbi oluyor benimde kistli nodül vardi ona bagladm insallah hamileliktendr
Gulsah4 Meryemkale kuru nane varsa eger 1tatli kasigi ile sadece kuru naneyi yatarken yutun. Ustune su vs icmek.yok. 3 gune gecer korkmayin. O reflu .
Gulsah4 Meryemkale nanenin zarari olmaz diye biliyorum ama eger oyle birsey okuduysaniz once doktorunuzu arayip sorun , ardindan da uygulayin. Cok rahatlarsiniz emin olun.
Sevgikaplan07 Meryemkale benimde öyle canım aynı durumları yaşıyoruz bana doktorum günlük 1 tane sade soda içmemi söyle cidden yandıkça içiyorum çok güzel rahatlatıyor beni sende dene zaten bi zararı yok
Buketkucuk Meryemkale sodayı dene canım süt falan fayda etmiyorsa doktoruna danış belki şurup falan verir bir de soğuk yoğurt dene ferahlatır belki