egemomm Merhaba 25 haftalık gebeyim saglık calısanıyım aşı icin öncelik verildi ama doktoruma soruyorum suan bisey diyemiyorum diyor aranızda bu sekilde birsey yasıyan varmı bilgisi olan ?
BurcuLice egemomm bakan açıklama yaptı gebeler ve emziren annelere yapılmayacak diye yapılıyormuymuş bence bekle biraz gidişata göre ben doğumdan çok zaman sonra yaptırıcam hem bakarım gözlemlerim olanlarda durum ne nasıl gidiyor diye
egemomm hazal1991 simdi e nabızıma girdim ve orda şöyle bi yazı var eger agır gecirebilicek hamilelere istege dair yapılabilir önerilen ilk üc ay icinde olmaması bu bizim tercihimize mi bırakıldı yoksa kesinlikle yapılmamalımı bunu anlıyamadım cok sacma
egemomm BurcuLice evet benimde okudugum yazıdan anladıgım kadarıyla 3 ayı gecen gebelere istedigi takdirde yapılabilir
egemomm Boys_mama evet bende tedirginim ama corona olan hamilelerdede cok sıkıntı oldugu icin aslında yeterince calısma olsa faydalı dense yaptırabilir ama insan riske atamıyo
Yagmur_C Hakkımız var isteğe bağlı ama emziren annelerde ve gebelerde hiç bir çalışma yapılmadığı için kronik rahatsızlığınız yoksa bence olmayın ben olmamaya karar verdim